Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Deputatul PSD Ioan Adam, arestat preventiv in dosarul retrocedarilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Deputatul PSD Ioan Adam, arestat preventiv in dosarul retrocedarilor

Deputatul PSD Ioan Adam a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind pus sub acuzare de DNA in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, a decis joi Inalta Curte de Casatie si Justitie, anunta Agerpres. Instanta a admis cererea DNA privind arestarea deputatului, insa hotararea instantei nu este definitiva. In acelasi dosar, au fost arestati anterior fostul deputat Viorel Hrebenciuc si fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, fiind puse sub urmarire penala mai multe persoane, printre care senatorul PSD Ilie Sarbu si directorul Romsilva, Adam Craciunescu. continuă pe Hotnews

Deputatul PSD Ioan Adam, arestat preventiv pentru 30 de zile, in dosarul retrocedarilor ilegale

Deputatul PSD Ioan Adam a fost arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor ilegale, in care este cercetat si Viorel Hrebenciuc, relateaaz B1 TV. Ioan Adam urmeaza sa fie incarcerat, dar poate.

Deputatul PSD, Ioan Adam, arestat pentru 30 de zile. Ion Dinita, cercetat sub control judiciar. Rosca asteapta decizia judecatorilor

Deputatul Mircea Rosca PNL), Ioan Adam PSD) si Ion Dinita PC) se afla deja la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca, propunerilor de arestare preventiva formulate de procurorii anticoruptie. Niciunul dintre deputati nu a facut declaratii la intrarea in sediul instantei.

Deputatul Ioan Adam, ARESTAT in dosarul retrocedarilor din Bacau

Deputatul PSD Ioan Adam a fost arestat, joi, printr-o decizie luata de inalta Curte de Casatie si Jutitie ICCJ), in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri din Bacau, in care au fost arestati si fostul deputat Viorel Hrebenciuc si fiul acestuia, conform Mediafax.

Deputatul Ioan Adam, arestat in dosarul retrocedarilor din Bacau

Deputatul PSD Ioan Adam a fost arestat, joi, printr-o decizie luata de instanta suprema, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri din Bacau, in care au fost arestati si fostul deputat Viorel Hrebenciuc si.

Deputatul Ioan Adam, arestat in dosarul Mafia Padurilor privind retrocedarile din Bacau

Deputatul PSD Ioan Adam a fost arestat, joi, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Bacau, in urma unei decizii luate de instanta suprema. In acelasi dosar au fost arestati si fostul deputat Viorel Hrebenciuc si fiul acestuia.

Deputatul PSD Ioan Adam si deputatul PNL Mircea Rosca, arestati pentru 30 de zile. Ion Dinita, cercetat sub control judiciar

Deputatul Mircea Rosca PNL), Ioan Adam PSD) si Ion Dinita PC) se afla deja la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca, propunerilor de arestare preventiva formulate de procurorii anticoruptie. Niciunul dintre deputati nu a facut declaratii la intrarea in sediul instantei.

Deputatul Ioan Adam a fost arestat in dosarul retrocedarilor ilegale

Deputatul PSD Ioan Adam a fost arestat printr-o decizie luata de instanta suprema, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri din Bacau, in care au fost arestati si fostul deputat Viorel Hrebenciuc si fiul acestuia.

VIDEO Deputatul PNL Mircea Rosca, arestat in dosarul de trafic de influenta

Deputatul PNL Mircea Rosca, acuzat de trafic de influenta dupa ce ar fi intervenit in favoarea unui var al sau si a unui om de afaceri care l-a denuntat, a fost arestat, joi, printr-o decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), anunta Mediafax. Rosca va fi incarcerat, dar poate contesta decizia, care nu este definitiva, la aceeasi instanta.

Raport pozitiv pentru arestarea deputatului Ioan Adam in Comisia Juridica: PSD va da aviz favorabil

Comisia juridica a dat marti raport pozitiv pentru arestarea deputatului PSD Ioan Adam, lucru pe care procurorii l-au cerut in urma cu mai bine de o luna. DNA il acuza pe parlamentar de abuz in serviciu,.

Ecaterina Andronescu, Serban Mihailescu si Ioan Adam, avize pentru urmarire penala si arestare prevenita. Mircea Rosca, salvat de PSD

Membrii Comisiei Juridice ai Camerei Deputatilor discuta la aceasta ora cererile procurorilor de arestare preventiva a deputatului PSD, Ioan Adam, si a liberalului Mircea Rosca. Juristii de la Senat se reunesc si ei astazi, de la ora 15. 30, pentru a discuta situatia senatorilor, Ecaterina Andronescu, si Serban Mihailescu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )