Libnet.ro
UNICEF

14:00

Deputatul Ioan Adam a fost arestat in dosarul retrocedarilor ilegale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deputatul Ioan Adam a fost arestat in dosarul retrocedarilor ilegale

Deputatul PSD Ioan Adam a fost arestat printr-o decizie luata de instanta suprema, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri din Bacau, in care au fost arestati si fostul deputat Viorel Hrebenciuc si fiul acestuia. continuă pe Ziarul Bursa

Deputatul PSD Ioan Adam, arestat preventiv pentru 30 de zile, in dosarul retrocedarilor ilegale

Deputatul PSD Ioan Adam a fost arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor ilegale, in care este cercetat si Viorel Hrebenciuc, relateaaz B1 TV. Ioan Adam urmeaza sa fie incarcerat, dar poate.

Deputatul Ioan Adam, ARESTAT in dosarul retrocedarilor din Bacau

Deputatul PSD Ioan Adam a fost arestat, joi, printr-o decizie luata de inalta Curte de Casatie si Jutitie ICCJ), in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri din Bacau, in care au fost arestati si fostul deputat Viorel Hrebenciuc si fiul acestuia, conform Mediafax.

Deputatul Ioan Adam, arestat in dosarul retrocedarilor din Bacau

Deputatul PSD Ioan Adam a fost arestat, joi, printr-o decizie luata de instanta suprema, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri din Bacau, in care au fost arestati si fostul deputat Viorel Hrebenciuc si.

Deputatul Ioan Adam, arestat in dosarul Mafia Padurilor privind retrocedarile din Bacau

Deputatul PSD Ioan Adam a fost arestat, joi, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Bacau, in urma unei decizii luate de instanta suprema. In acelasi dosar au fost arestati si fostul deputat Viorel Hrebenciuc si fiul acestuia.

Fostul prefect al Buzaului, Paul Beganu, a fost retinut pentru 24 de ore, in dosarul retrocedarilor ilegale de padure

Fostul prefect al judetului Buzau, Paul Beganu, impreuna cu alti trei complici, a fost retinut pentru 24 de ore, la propunerea procurorilor din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Ploiesti, in dosarul privind retrocedarea nelegala a peste 5. 000 de hectare de padure din judetul Buzau. DNA a dispus punerea in miscare a actiunii penale impotriva celor patru inculpati.

DNA cere arestarea judecatorului Neculae Toader, acuzat de luare de mita in dosarul retrocedarilor ilegale

DNA cere arestarea preventiva a fostului presedinte al Judecatoriei Patarlagele, judetul Buzau, judecatorul Neculae Toader, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu in dosarul retrocedarii a peste 5.

Deputatul PNL Mircea Rosca, arestat in dosarul de trafic de influenta

Deputatul PNL Mircea Rosca, acuzat de trafic de influenta dupa ce ar fi intervenit in favoarea unui var al sau si a unui om de afaceri care l-a denuntat, a fost arestat, joi, printr-o decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), anunta Mediafax. Rosca va fi incarcerat, dar poate contesta decizia, care nu este definitiva, la aceeasi instanta.

VIDEO Deputatul PNL Mircea Rosca, arestat in dosarul de trafic de influenta

Deputatul PNL Mircea Rosca, acuzat de trafic de influenta dupa ce ar fi intervenit in favoarea unui var al sau si a unui om de afaceri care l-a denuntat, a fost arestat, joi, printr-o decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), anunta Mediafax. Rosca va fi incarcerat, dar poate contesta decizia, care nu este definitiva, la aceeasi instanta.

Deputatul Mircea Rosca a fost arestat in dosarul de trafic de influenta

ACTUALIZARE 20:45 Deputatul PNL Mircea Rosca, acuzat de trafic de influenta dupa ce ar fi intervenit in favoarea unui var al sau si a unui om de afaceri care l-a denuntat, a fost arestat, joi, printr-o decizie a inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ).

VIDEO Deputatul PSD Ioan Adam, arestat preventiv in dosarul retrocedarilor

Deputatul PSD Ioan Adam a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind pus sub acuzare de DNA in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, a decis joi Inalta Curte de Casatie si Justitie, anunta Agerpres. Instanta a admis cererea DNA privind arestarea deputatului, insa hotararea instantei nu este definitiva. In acelasi dosar, au fost arestati anterior fostul deputat Viorel Hrebenciuc si fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, fiind puse sub urmarire penala mai multe persoane, printre care senatorul PSD Ilie Sarbu si directorul Romsilva, Adam Craciunescu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )