Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Discursul unui balbait: un adolescent din Marea Britanie si-a invins cea mai mare teama, inspirat din The Kings Speech

Adevărul Adevărul,
VIDEO Discursul unui balbait: un adolescent din Marea Britanie si-a invins cea mai mare teama, inspirat din The Kings Speech

Cu siguranta, la un moment dat in viata, ati fost martorii unor discursuri impresionante sau bine pregatite, insa un elev pakistanez de 16 ani demonstreaza ca un discurs exceptional si sincer nu trebuie neaparat sa fie aproape de perfectiune. Adolescentul este un model pentru demn de admirat pentru lupta cu balbaiala acuta, problema pe care a avut-o aproape toata viata. continuă pe Adevărul

Discursul unui balbait: un adolescent din Marea Britanie si-a invins cea mai mare teama, inspirat din The Kings Speech

Cu siguranta, la un moment dat in viata, ati fost martorii unor discursuri impresionante sau bine pregatite, insa un elev pakistanez de 16 ani demonstreaza ca un discurs exceptional si sincer nu trebuie neaparat sa fie aproape de perfectiune. Adolescentul este un model pentru demn de admirat pentru lupta cu balbaiala acuta, problema pe care a avut-o aproape toata viata.

Razvan si Dani, elevi la X Factor Marea Britanie si fata in fata cu Nicole Scherzinger si Sharon Osbourne

Cei doi prezentatori vor ajunge acasa la X Factor sau, mai precis, pe platourile de filmare din Marea Britanie, locul originar unde Simon Cowell a creat talent-show-ul de succes. Razvan si Dani vor pleca la inceputul lunii noiembrie intr-o calatorie menita sa-i antreneze pentru duelul din Romania.

Craiova are un centru de afaceri in Marea Britanie

Centrulu de Afaceri Craiova-Dolj a fost inaugurat ieri in orasul Southampton, Marea Britanie. O delegatie din Banie a fost prezenta la eveniment.

Analiza Reuters: Comoara de gaze naturale din Marea Neagra continua sa scape printre degete

Europa de Sud-Est spera ca explorarea gazului natural din Marea Neagra o va ajuta sa diminueze dependenta de gazul rusesc, insa comoara energetica pare greu de obtinut iar Rusia ia masuri pentru a-si apara pozitia dominanta in regiune, arata Reuters intr-o analiza.

Analiza Reuters: Gazele din Marea Neagra, o Fata Morgana?.

Marea Neagra nu a produs pana acum prea mult gaz iar firmele implicate in trecut in foraj n-au tras lozul castigator. Adancimea, tehnologiile costisitoare sunt bariere la fel de mari ca dorinta de a diminua dependenta de gazul rusesc in regiune arata analistii Reuters. Rusia depune toate eforturile pentru a-si pastra pozitia dominanta iar gazoductul South Stream si resursele din estul Meditranei pot sufoca oferta din Marea Neagra subliniaza o analiza Reuters preluata de Hotnews. Avansul .

Furtuna St. Jude loveste Marea Britanie: avertizare de ploi torentiale si rafale puternice de vant

Milioane de oameni din Anglia si Tara Galilor au fost avertizati sa se pregateasca de ploi torentiale si rafale de vant foarte puternice in cursul noptii de duminica spre luni, relateaza BBC News pe pagina online.

Cresterea economica se accelereaza in Marea Britanie

Cresterea economiei britanice s-a accelerat din nou in al treilea trimestrul Produsul Intern Brut PIB) crescand cu 0,8% in raport cu trimestrul precedent, potrivit unei prime estimari publicate vineri de Oficiul pentru statistici nationale ONS), scrie AFP.

Scoala inchisa in Marea Britanie din cauza unei invazii de vaduve false

O scoala din vestul Angliei a fost inchisa, temporar, din cauza unei invazii de paianjeni. Nu pentru ca elevii ar fi fost prea speriati sau scarbiti, ci pentru ca pericolul era chiar unul extrem de serios.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )