Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Donald Trump, surprins facandu-i complimente Primei Doamne franceze

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Donald Trump, surprins facandu-i complimente Primei Doamne franceze

Presedintele Donald Trump a fost surprins facandu-i complimente Primei Doamne franceze, intr-o inregistrare video postata pe contul de Facebook al presedintiei franceze, relateaza News. ro citand Associated Press. continuă pe Hotnews

Trump, surprins facandu-i complimente primei-doamne franceze

Presedintele Donald Trump a fost surprins facandu-i complimente primei-doamne franceze intr-o inregistrare video postata pe contul de Facebook al presedintiei franceze, relateaza The Associated Press.

VIDEO Donald Trump isi lauda prestatia la G20 pe ritmurile Make America Great Again. Un reporter o desfiinteaza in doar doua minute

Donald Trump isi lauda prestatia la summitul G20 de la Hamburg intr-un filmulet montat pe ritmurile Make America Great Again. insa un jurnalist al postului de la televiziune ABC o desfiinteaza intr-un reportaj de doua minute, punand totodata la indoiala capacitatea presedintelui american de a-si mentine tara liderul lumii.

VIDEO Donald Trump lupta contra vantului

Inca o data, presedintele american Donald Trump a devenit tinta glumelor pe Twitter. De data aceasta, momentul hazliu s-a petrecut pe baza aeriana Andrews, de unde presedintii americani iau elicopterul pentru a se deplasa. inainte de a urca in Marine One, seful statului american a vrut sa-i aseze pe cap unui soldat sapca luata de vant, dar efortul liderului de la Casa Alba a fost in zadar.

VIDEO Donald Trump Jr. a postat pe Twitter un clip video trucat in care presedintele SUA doboara un avion cu sigla CNN pe el

Un nou clip video trucat, in care personaj principal este Donald Trump, a facut inconjurul lumii, potrivit The Associated Press. Donald Trump Jr. a postat pe contul sau de Twitter un clip in care fata presedintelui SUA este suprapusa peste fata personajului din Top Gun, interpretat de Tom Cruise, in momentul in care acesta doboara un avion de vanatoare rusesc, cu sigla CNN pe el.

Donald Trump despre relatia cu Vladimir Putin: Ne intelegem foarte, foarte bine VIDEO

Liderul Casei Albe, Donald Trump, a afirmat miercuri ca lunga intalnire avuta cu omologul sau rus, Vladimir Putin, la summitul G20 din Germania, a fost buna si a insistat asupra faptului ca cele doua state pot lucra impreuna in chestiuni cum ar fi incetarea focului in Siria, releva Reuters.

VIDEO. Presedintele SUA, Donald Trump, in prima sa vizita oficiala in Franta. Liderul de la Casa Alba va participa la parada organizata cu ocazia Zilei Nationle a Frantei

Presedintele american Donald Trump a ajuns, joi, la Paris, alaturi de sotia sa, Melania. Liderul de la Casa Alba se va intalni cu omologul sau francez, Emmanuel Macron si va participa, in calitate de invitat de onoare.

VIDEO + FOTO. Presedintele SUA, Donald Trump, in prima sa vizita oficiala in Franta. Liderul de la Casa Alba va participa la parada organizata cu ocazia Zilei Nationle a Frantei

Presedintele american Donald Trump a ajuns, joi, la Paris, alaturi de sotia sa, Melania. Liderul de la Casa Alba se va intalni cu omologul sau francez, Emmanuel Macron si va participa, in calitate de invitat de onoare.

Consilier al lui Donald Trump: Soros vrea sa rastoarne Guvernul Romaniei, sa fie mai rau ca pe vremea lui Ceausescu (VIDEO)

Dezvaluiri incredibile facute de consilierul lui Donald Trump, sosit recent in Romania. Roger Stone a vorbit despre George Soros si presupusa implicare a acestuia in politica din Romania.

Donald Trump, un nou GEST SURPRINZATOR: Cum a reactionat presedintele SUA cand un soldat si-a pierdut cascheta din cauza vantului(VIDEO)

Donald Trump este, fara indoiala, un om al surprizelor. O demonstreaza, din plin, mai ales dupa ce a devenit presedintele Statelor Unite. Nu de putine ori, liderul de la Casa Alba a aratat ca nu se lasa.

VIDEO Avocata rusa Natalia Veselnitskaya sustine ca nu avea informatiile compromitatoare despre Hillary Clinton, pe care le voia Donald Trump Jr.

Avocata Natalia Veselnitskaya, care s-a intalnit in timpul campaniei prezidentiale din SUA cu Donald Trump Jr, a negat ca are vreo legatura cu agentii Kremlinului si insista ca s-a intalnit cu fiul presedintelui american doar pentru a apara interesele clientului ei in legea Magnitsky, ci nu pentru a transmite informatii compromitatoare cu privire la democrata Hillary Clinton, transmite postul NBC News, citat de News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )