Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO Explozii la un atelier de sudura din Buzau, soldate cu un mort si trei raniti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Explozii la un atelier de sudura din Buzau, soldate cu un mort si trei raniti

Explozii in aceasta dupa-amiaza la un atelier de sudura din Buzau. O persoana a murit si alte trei printre care si un adolescent de 16 ani au fost ranite grav. Deflagratia s-a produs in momentul in care barbatii incercau sa sudeze un rezervorul unei masini. Doua dintre victime au fost duse cu elicopterul la spitalul de arsi din capitala. Autoritatile au inceput o ancheta. continuă pe Adevărul

Un mort si trei raniti, intr-o explozie produsa intr-un atelier de sudura din Buzau

Un om a murit si alti trei sunt raniti in urma unei explozii care a avut loc intr-un atelier de sudura din Buzau, in timp ce acestia incercau sa sudeze rezervorul de motorina al unei masini, a declarat sambata inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii, Dantes Nicolae Bratu.

Explozie la Buzau. Un mort si trei raniti

Un om a murit si alti trei sunt raniti in urma unei explozii care a avut loc cu putin timp in urma intr-un atelier de sudura din Buzau, in timp ce acestia incercau sa sudeze rezervorul de motorina al unei masini, a declarat pentru Mediafax inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii, Dantes Nicolae Bratu.

Explozie in Buzau. Un om a murit. Doi dintre raniti, in stare grava

Un om a murit si alti trei sunt raniti in urma unei explozii care a avut loc intr-un atelier de sudura din Buzau. Accidentul a avut loc in timp ce muncitorii incercau sa sudeze rezervorul de motorina al unei.

VIDEO Accident surprins de o camera de supraveghere din Buzau. Dupa ce a lovit un biciclist de 8 ani, soferul a disparut

Un baiat de 8 ani, din Buzau, care se plimba cu bicicleta pe trotuar, a fost lovit de un autoturism care iesea din curtea unei spalatorii. intamplarea a fost surprinsa de o camera de supraveghere iar inregistrarea i-a ajutat pe politisti sa dea de soferul neatent, care parasise locul accidentului.

Pompierii din Buzau au intervenit pentru salvarea unui caprior cazut intr-un helesteu

Pompierii din Buzau au intervenit pentru salvarea unui caprior care a cazut in helesteul din parcul Crang. Animalul incerca sa bea apa, cand s-a dezechilibrat si a cazut in apa. Un trecator l-a.

Primarul din Rovinari, gasit mort intr-o camera de hotel. Ipotezele anchetatorilor

Primarul din Rovinari, din judetul Gorj, Dorin Filip, a fost gasit mort, sambata dimineata, intr-o camera de hotel din judetul Tulcea, relateaza Mediafax. El era la o intalnire a edililor din toata tara.

VIDEO. Germania, catre imigrantii din Balcani: Stati acasa!

Germania a difuzat o inregistrare video aratand deportari si avertizand cetatenii tarilor din Balcani ca se vor confrunta aproape sigur cu o respingere daca vor merge in Germania si vor cere azil politic, relateaza agentia DPA, citata de Agerpres .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )