Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO FOTO. OLANDA: Doi morti si 26 de raniti, in urma unei coliziuni provocata de ceata densa

România Liberă România Liberă,
VIDEO FOTO. OLANDA: Doi morti si 26 de raniti, in urma unei coliziuni provocata de ceata densa

Doi oameni au murit si 26 au fost raniti in Olanda, in urma unei coliziuni provocata de o ceata extrem de densa in care au fost implicate peste 150 de vehicule, au anuntat autoritatile locale . continuă pe România Liberă

Doi morti si 26 de raniti in Olanda, in urma unor coliziuni intre 150 de vehicule

Cel putin 150 de vehicule au fost implicate in coliziuni in lant din cauza cetii, marti, pe o autostrada din Olanda, provocand moartea a doua persoane si ranirea altor 26, au anuntat autoritatile olandeze,.

Final in dosarul tanarului care a provocat un accident rutier soldat cu doi morti la intrarea in Hunedoara

Gabriel Neamtu, tanarul hunedorean care in urma cu doi ani s-a urcat baut la volan si a provocat un accident soldat cu moartea a doi dintre prietenii sai, a fost judecat de instanta din Hunedoara, iar magistratii au finalizat cercetarile si vor pronunta sentinta.

VIDEO FOTO 101 ani de la ultimul zbor al lui Aurel Vlaicu, inventator si pionier al aviatiei mondiale. Cand am urcat, m-au cuprins singuratatea si uratul

La 13 septembrie 1913, in urma cu 101 ani, inginerul roman Aurel Vlaicu, inventator si pionier al aviatiei romane si mondiale, incerca, plin de sperante, sa traverseze Muntii Carpati cu avionul Vlaicu II, proiectat si construit chiar de el. insa nu a reusit. Avionul s-a prabusit la Banesti, langa orasul Campina, iar marele inventator al Romaniei s-a stins din viata. Cauza accidentului ar fi fost un atac de cord suferit de Vlaicu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3103 seconds )