Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO FOTO Scene de cosmar in Filipine dupa trecerea taifunului Haiyan. Sinistratii jefuiesc mortii pentru a supravietui

Adevărul Adevărul,
VIDEO FOTO Scene de cosmar in Filipine dupa trecerea taifunului Haiyan. Sinistratii jefuiesc mortii pentru a supravietui

Case rase din temelii, stalpi de electricitate smulsi, masini rasturnate si supravietuitori inspaimantati pe strazi asa arata mare parte din Filipine dupa trecerea taifunului Haiyan, insotit de valuri de mai multi metri inaltime si rafale de vant cu intensificari de pana a 315 kilometri pe ora. continuă pe Adevărul

Scene de cosmar in Filipine dupa trecerea taifunului Haiyan. Sinistratii jefuiesc mortii pentru a supravietui

Case rase din temelii, stalpi de electricitate smulsi, masini rasturnate si supravietuitori inspaimantati pe strazi asa arata mare parte din Filipine dupa trecerea taifunului Haiyan, insotit de valuri de mai multi metri inaltime si rafale de vant cu intensificari de pana a 315 kilometri pe ora.

Peste 100 de persoane au murit in Filipine, in urma taifunului Haiyan

Peste 100 de oameni au murit dupa trecerea taifunului Haiyan in Filipine. Considerat cel mai violent taifun din acest an, Haiyan a dus la evacuarea a peste 125. 000 de persoane, la inchiderea a numeroase scoli, iar.

Aproximativ 1.200 de persoane au murit in Filipine, in urma taifunului Haiyan

34: Aproximativ 1. 200 de persoane ar fi murit in urma taifunului Haiyan, unul dintre cele mai puternice de pe planeta, a anuntat sambata Crucea Rosie locala. Peste 100 de oameni au murit dupa trecerea.

Stare de alerta in Filipine, inaintea sosirii taifunului Hayan

Stare de alerta in Filipine, unde autoritatile fac ultimele pregatiri inainte de sosirea super-taifunului Hayan. insotit de rafalele de vant ce pot depasi chiar 300 de kilometri pe ora, Hayan va lovi tara.

Arhipelagul Filipine asteapta sosirea taifunului Haiyan.

Arhipelagul Filipine, afectat deja de un cutremur soldat cu 200 de morti la jumatatea lui octombrie, se pregatea joi de sosirea unui taifun violent, Haiyan, care urmeaza sa atinga uscatul vineri. Autoritatile organizeaza evacuari ale populatiei. Rafalele de vant pot depasi 300 de kilometri pe ora si sa cauzeze pagube grave in centrul si sudul arhipelagului. Este un taifun foarte periculos. Oficialii locali stiu care sunt zonele cele mai vulnerabile si au cerut ca acestea sa fie evacuate, a .

Statele Unite vor ajuta Filipine dupa taifun.

Inisterul Apararii SUA a anuntat sambata ca va oferi ajutor Filipinelor, devastate de un taifun ce a facut cel putin 1. 200 de morti potrivit serviciilor de urgenta, informeaza Agerpres. Secretarul american al apararii Chuck Hagel a declarat intr-un comunicat ca elicoptere, avioane, nave si echipamente de cautare si salvare vor fi furnizate dupa o cerere a autoritatilor filipineze. Valurile si vanturile de o violenta nemaipomenita ale taifunului Haiyan, unul dintre cele mai puternice .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )