Libnet.ro
UNICEF

05:00

Scene de cosmar in Filipine dupa trecerea taifunului Haiyan. Sinistratii jefuiesc mortii pentru a supravietui

Adevărul Adevărul,
Scene de cosmar in Filipine dupa trecerea taifunului Haiyan. Sinistratii jefuiesc mortii pentru a supravietui

Case rase din temelii, stalpi de electricitate smulsi, masini rasturnate si supravietuitori inspaimantati pe strazi asa arata mare parte din Filipine dupa trecerea taifunului Haiyan, insotit de valuri de mai multi metri inaltime si rafale de vant cu intensificari de pana a 315 kilometri pe ora. continuă pe Adevărul

VIDEO FOTO Scene de cosmar in Filipine dupa trecerea taifunului Haiyan. Sinistratii jefuiesc mortii pentru a supravietui

Case rase din temelii, stalpi de electricitate smulsi, masini rasturnate si supravietuitori inspaimantati pe strazi asa arata mare parte din Filipine dupa trecerea taifunului Haiyan, insotit de valuri de mai multi metri inaltime si rafale de vant cu intensificari de pana a 315 kilometri pe ora.

Peste 100 de persoane au murit in Filipine, in urma taifunului Haiyan

Peste 100 de oameni au murit dupa trecerea taifunului Haiyan in Filipine. Considerat cel mai violent taifun din acest an, Haiyan a dus la evacuarea a peste 125. 000 de persoane, la inchiderea a numeroase scoli, iar.

Aproximativ 1.200 de persoane au murit in Filipine, in urma taifunului Haiyan

34: Aproximativ 1. 200 de persoane ar fi murit in urma taifunului Haiyan, unul dintre cele mai puternice de pe planeta, a anuntat sambata Crucea Rosie locala. Peste 100 de oameni au murit dupa trecerea.

Arhipelagul Filipine asteapta sosirea taifunului Haiyan.

Arhipelagul Filipine, afectat deja de un cutremur soldat cu 200 de morti la jumatatea lui octombrie, se pregatea joi de sosirea unui taifun violent, Haiyan, care urmeaza sa atinga uscatul vineri. Autoritatile organizeaza evacuari ale populatiei. Rafalele de vant pot depasi 300 de kilometri pe ora si sa cauzeze pagube grave in centrul si sudul arhipelagului. Este un taifun foarte periculos. Oficialii locali stiu care sunt zonele cele mai vulnerabile si au cerut ca acestea sa fie evacuate, a .

Peste 125.000 de persoane, evacuate in Filipine din cauza taifunului Haiyan (VIDEO)

Taifunul Hayan a lovit in vineri dimineata coastele Filipinelor. Considerat cel mai violent taifun din acest an, Haiyan a dus la evacuarea a peste 125. 000 de persoane, la inchiderea a numeroase scoli, iar mai.

Filipine: Peste 10.000 de persoane au murit si 2.000 sunt date disparute dupa taifunului Haiyan (VIDEO)

Peste zece mii de oameni au murit si aproximativ 2. 000 au fost dati disparuti dupa trecerea taifunului Haiyan in Filipine, cei mai multi in provincia Tacloban, potrivit unui bilant recent. Dupa ce a.

FOTO Bilantul taifunului Haiyan depaseste o suta de morti in Filipine

Cel putin 100 de persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite intr-un oras din centrul Filipinelor, dupa trecerea taifunului Haiyan, ciclonul prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, au anuntat sambata autoritatile locale, citate de AFP.

Peste 100 de morti in Filipine in urma taifunului Haiyan

Un oficial al aviatiei civile din Filipine a declarat ca a primit un raport ce afirma ca au fost vazute peste 100 de corpuri pe strazile unui oras principal devastat de taifunul Haiyan, potrivit presei internationale.

Vietnam: Aproximativ 100.000 de persoane vor fi evacuate din cauza taifunului Haiyan

Vietnamul a inceput evacuarea a circa 100. 000 de persoane care se afla pe traiectoria taifunului Haiyan, care urmeaza sa afecteze tara duminica, la doua zile dupa ce a traversat arhipelagul Filipine, a anuntat astazi presa oficiala.

Crucea Rosie: Cel putin 1.000 de morti in orasul filipinez Tacloban, in urma taifunului Haiyan

Update 15:33 Societatea de Cruce Rosie din Filipine a anuntat sambata ca cel putin 1. 000 de persoane au decedat in orasul de coasta Tacloban si alte 200 in provincia Samar din cauza trecerii taifunului Haiyan, unul dintre cele mai violente din istoria tarii asiatice insulare, informeaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )