Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Inspector ANAF, retinut pentru abuz in serviciu si furnizare de informatii nedestinate publicitatii, intr-un dosar de evaziune fiscala

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Inspector ANAF, retinut pentru abuz in serviciu si furnizare de informatii nedestinate publicitatii, intr-un dosar de evaziune fiscala

12 persoane au fost retinute de procurorii DIICOT, joi, in dosarul gruparii infractionale specializata in evaziune fiscala si spalare de bani, prin comercializarea de legume-fructe utilizand firme fantoma. Printre cei retinuti se afla si un inspector ANAF de la Directia Marilor Contribuabili, Ioana Raluca Mironescu, aceasta fiind acuzata ca a oferit protectie unor firme care faceau evaziune fiscala si spalare de bani. continuă pe România Liberă

Angajati BCR Alba-Iulia, trimisi in judecata pentru abuz in serviciu. Prejudiciul, peste 11 milioane de euro

Mai multi angajati ai unei banci comerciale din Alba Iulia au fost trimiti in judecata de DNA pentru abuz in serviciu. in urma controlalelor s-a descoperit ca au fost acordate 56 de credite unui numar de 34 de debitori persoane juridice, cu incalcare grava a normelor si instructiunilor de lucru in vigoare, aducand bancii unui prejudiciu de peste 11 milioane de euro.

Comisarul Sava, fostul sef al Serviciului Arme din cadrul IPJ Bihor, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu

Fostul sef al Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul IPJ Bihor, comisarul de politie Gheorghe Sava, a fost trimis in judecata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Oradea. Acesta este acuzat de mai multe infractiuni de abuz in serviciu cu obtinerea unui folos necuvenit pentru sine si pentru altul, dintre care una in forma continuata si fals intelectual .

Comisar-sef la Arme si Explozivi Bihor, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurorii Direc and tiei Na and tionale Anticorup and tie DNA) Oradea au dispus astazi trimiterea in judecata, in stare de libertate, a comisarului-sef de politiei Gheorghe-Cornel Sava sef al Serviciului Arme, Explozivi and si Substan and te Periculoase din IPJ Bihor), acuzat de abuz in serviciu si fals intelectual.

Fratele lui Bercea Mondial, Amar Generalu, retinut pentru un prejudiciu de 4 MILIARDE lei

Fratele lui Bercea Mondial, Amar Generalu, a fost retinut pentru 24 de ore. Barbatul este acuzat ca ar fi incheiat mai multe contracte false cu diverse primarii. Cel cunoscut ca si Amar.

Jurista-sefa a Universitatii Oradea,implicata in dosarul directorului retinut pentru mita

Directorul Colegiului Andrei Saguna din Oradea, Razvan Vonea, retinut pentru fapre de coruptie, este acuzat de procurori ca a primit bani si produse de la jurista-sefa a Universitatii Oradea, Ramona Bacter, fost jurist al Inspectoratului.

Primarul din comuna Daneti este acuzat ca a facut afaceri ilegale cu fratele lui Bercea Mondial

Constantin Spiridon, edilul comunei Daneti, este cercetat pentru abuz in serviciu. Acesta este acuzat ca a comis mai multe ilegalitati in cadrul primariei din localitate.

Seful Serviciului Arme si Munitii de la IPJ Bihor, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si fals intelectual

Seful Serviciului Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul IPJ Bihor, comisarul-sef Gheorghe Cornel Sava, a fost trimis in judecata de DNA.

Interlopul craiovean Dragusin, retinut pentru trafic de influenta. Ar fi cerut 70.000 de euro

Ion Dragusin, un cunoscut al lumii interlope din Craiova, a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta. Barbatul ar fi cerut de la o persoana 70. 000 de euro pentru a interveni pe langa judecatori pentru a-l favoriza intr-un dosar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )