Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO Inundatii grave in centrul Europei: Morti, disparuti si sute de persoane evacuate in Cehia, Germania si Austria

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Inundatii grave in centrul Europei: Morti, disparuti si sute de persoane evacuate in Cehia, Germania si Austria

4 persoane si-au pierdut viata, cel putin 8 au fost ranite si sute de oameni au fost evacuati in urma inundatiilor puternice si a alunecarilor de teren provocate de ploi diluviene in cateva tari din centrul Europei. Cele mai afectate tari sunt Austria, Germania si Cehia, care au trimis unitati de armata pentru a contribui la operatiuni de salvare, in urma unor precipitatiilor-record cazute in unele regiuni. Dunarea a iesit din matca in Bavaria, iar zeci de orase au fost plasate sub alerta de inundatii intr-o zona vasta din Europa Centrala. Traficul feroviar intre Austria si Germania este intrerupt. continuă pe Hotnews

Furia apelor face ravagii in centrul Europei. Germania, Cehia si Austria, afectate de inundatii

Centrul Europei este in alerta maxima din cauza inundatiilor devastatoare. Sase oameni au murit si alti sapte sunt dati disparuti in Germania, Cehia si Austria, dupa ce, in urma ploilor torentiale, apele.

VIDEO/FOTOGALERIE Stare de calamitate in Cehia din cauza inundatiilor. Cum arata Praga sub ape

Orasul Praga a fost grav afectat de inundatiile care au maturat centrul Europei in ultimele zile. Autoritatile au declarat stare de calamitate in Cehia, iar in capitala Praga activitatea majoritatii institutiilor si a companiilor este blocata sau grav afectata, la fel si transporturile. Oficial, 5 oameni si-au pierdut viata in Cehia in urma inundatiilor si alunecarilor de teren, iar despre alti 4, dati disparuti, se crede ca au murit. Peste 6. 000 de persoane au fost evacuate, inclusiv locuitori ai capitalei tarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )