Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Klaus Iohannis: Asteptam primele rezultate ale masurilor de restrictii peste doua - trei saptamani

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: Asteptam primele rezultate ale masurilor de restrictii peste doua - trei saptamani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca primele rezultate ale noilor restrictii anuntate in urma cu o zi de autoritati pentru a incetini avansul pandemiei Covid-19 sunt asteptate peste doua-trei saptamani. Seful statului, care a efectuat o vizita in judetul Maramures, si-a exprimat speranta ca aceste masuri sunt destul de ferme pentru a putea evita un lockdown dupa alegerile din 6 decembrie. Presedintele Klaus Iohannis sustine joi declaratii de presa, de la ora 15:30, dupa ce a participat in judetul Maramures la prezentarea planului investitional pe Regiunea de Nord-Vest. continuă pe Hotnews

IOHANNIS: Asteptam primele rezultate ale restrictiilor abia peste doua-trei saptamani

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat astazi in cadrul unei conferinte de presa ca rezultatul restrictiilor care intra luni in vigoare se va simti abia peste doua-trei saptamani.

NEW HAMPSHIRE: Primele rezultate ale scrutinului prezidential din SUA au fost anuntate

Primele rezultate ale scrutinului prezidential din Statele Unite au fost anuntate in cele doua sate Dixville Notch si Millsfield din New Hampshire, care au dat startul simbolic al alegerilor din SUA in noaptea de luni spre marti, relateaza dpa, preluata de Agerpres.

ALEGERI SUA: Primele rezultate ale scrutinului prezidential din SUA au fost anuntate

Primele rezultate ale scrutinului prezidential din Statele Unite au fost anuntate in cele doua sate Dixville Notch si Millsfield din New Hampshire, care au dat startul simbolic al alegerilor din SUA in noaptea de luni spre marti, relateaza dpa, preluata de Agerpres.

Alegeri SUA 2020. Primele rezultate ale prezidentialelor, anuntate in doua sate din New Hampshire

Primele rezultate ale scrutinului prezidential din Statele Unite au fost anuntate in cele doua sate Dixville Notch si Millsfield din New Hampshire, care au dat startul simbolic al alegerilor din SUA in noaptea de luni spre marti.

VIDEO Klaus Iohannis: Pietele in aer liber vor ramane deschise. Rezultatele noilor masuri se vor vedea peste trei saptamani

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut vineri o conferinta de presa in Maramures, unde a explicat ca rezultatele noilor masuri impuse de Guvern privind lupta impotriva raspandirii pandemiei se vor vedea abia peste doua sau trei saptamani. Mai departe, presedintele nu a respins un eventual lockdown si a adaugat ca pietele din spatiile deschise vor ramane deschise.

VIDEO Klaus Iohannis: in cel mai bun scenariu, o prima transa de vaccin anti-COVID va ajunge in Romania in primul trimestru al anului viitor Vaccinarea intregii populatii, cel mai devreme in primavara

Romania va primi prin Comisia Europeana 10 milioane de doze de vaccin impotriva COVID, iar in cel mai bun scenariu o prima transa va ajunge in tara noastra in primul trimestru al anului viitor si vor fi vaccinati cu prioritate angajatii din sistemul medical, dar si persoanele din grupele de risc, a declarat marti seara presedintele Klaus Iohannis. El a spus ca vaccinarea intregii populatii va incepe cel mai devreme in primavara si a facut apel la cadrele medicale sa se pregateasca si sa se informeze corect pentru procesul de vaccinare a populatiei.

KLAUS IOHANNIS: Ne asteptam ca vaccinul anti-COVID sa ajunga in primul trimestru al lui 2021

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa intalnirea cu mai multi specialisti din sanatate pe tema gestionarii epidemiei de COVID-19, ca autoritatile se asteapta ca vaccinul anti-COVID sa ajunga in Romania in primul trimestru al lui 2021, afirmand ca Romania va primi peste 10 milioane de doze intr-o prima etapa.

Klaus Iohannis: Masurile vor incetini raspandirea virusului primele rezultate, abia peste 2-3 saptamani. Cred ca sunt suficient de ferme cat sa avem si campanie, si alegeri, si sa nu intram in lockdown dupa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a explicat ca noile restrictii din Romania, ce vor intra in vigoare luni, ne afecteaza pe toti, dar in astfel de circumstante de pandemie trebuie sa fim uniti.

Klaus Iohannis, despre noile restrictii: Asteptam rezultatele peste doua saptamani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca noile masuri restrictive care urmeaza sa fie apli.

Presedintele Klaus Iohannis, sedinta privind gestionarea epidemiei de COVID-19, alaturi de ministrul Nelu Tataru, Raed Arafat, Alexandru Rafila si alti specialisti, marti, la ora 15

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19 cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, si alti specialisti,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )