Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Klaus Iohannis marcheaza aniversarea lui Mihai Eminescu citind dintr-un articol din Timpul

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis marcheaza aniversarea lui Mihai Eminescu citind dintr-un articol din Timpul

Presedintele Klaus Iohannis comemoreaza joi dimineata ziua de nastere a lui Mihai Eminescu citind dintr-un articol semnat de acesta in ziarul Timpul, intr-un clip video publicat pe contul sau de Facebook. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis il omagiaza pe Mihai Eminescu intr-un mesaj video postat pe Facebook

Presedintele Klaus Iohannis a postat joi pe Facebook un mesaj video in care il omagiaza pe poetul Mihai Eminescu, la implinirea a 165 de ani de la nasterea sa. Se implinesc 165 de ani de la nasterea lui Mihai E.

VIDEO. Klaus Iohannis: Am obtinut consensul necesar pentru ca bugetul Armatei sa atinga 2% din PIB in 2017

EiKlaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat ,dupa consultarile cu partidele politice cu privire la majorarea bugetului Ministerului Apararii, ca a considerat necesara asigurarea mijloacelor necesare Armatei pentru pregatire si programele de inzestrare cu tehnica moderna. Iohannis sustine ca a obtinut consensul liderilor politici pentru ca bugetul MApN sa atinga 2% din PIB in 2017.

VIDEO Klaus Iohannis, dupa consultarile cu partidele: Am obtinut consens pentru ca bugetul Apararii sa atinga 2% din PIB in 2017, cu mentinerea acestui nivel minim cel putin 10 ani. MApN sa realizeze un calendar multianual de inzestrare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, dupa consultarile de la Cotroceni cu reprezentantii partidelor politice si ai formatiunilor politice parlamentare, ca a obtinut consens pentru ca bugetul Apararii sa atinga 2% din PIB in 2017, cu mentinerea acestui prag minimal cel putin 10 ani. Totodata, seful statului a cerut Ministerului Apararii sa ealizeze un calendar multianual de inzestrare, aratand ca este obligatoriu ca aceste fonduri care reprezinta un efort bugetar al intregii tari sa fie alocate responsabil si ca demersul poate deschide calea cooperarii intre firmele de profil din Romania si cele ale aliatilor, o prioritate pentru industria nationala de aparare. Putem vorbi de locuri de munca si de posibilitatea aparitiei unor unitati de productie pe teritoriu national, a mai afirmat Iohannis, in primele declaratii sustinute la Cotroceni de la preluarea mandatului. Citeste in atasament Acordul semnat la Palatul Cotroceni.

VIDEO Klaus Iohannis, conferinta de presa cu Jean-Claude Juncker, la Bruxelles: In timpul mandatelor noastre vom finaliza Mecanismul de Cooperare si Verificare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, in prima sa vizita oficiala la Bruxelles, ca aderarea Romaniei la Zona Euro reprezinta un deziderat al tarii, intr-o conferinta comuna de presa cu seful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, la 165 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, pe Facebook, cu ocazia implinirii a 165 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu. intr-un mesaj video, presedintele citeste o fraza dintr-un.

VIDEO. Iohannis, omagiu pentru Mihai Eminescu, la 165 de ani de la nasterea poetului

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj video in care-l omagiaza pe poetul Mihai Eminescu, cu ocazia implinirii a 165 de ani de la nasterea acestuia.

Ziua Mihai Eminescu. Brancusi din Baragan si statuia realizata in semn de omagiu pentru poetul national

Ziua Mihai Eminescu marcheaza astazi 165 de ani de la nasterea poetului national. Mihai Eminescu, poetul-nepereche al neamului romanesc, este slavit si in orasul de pe malul Borcei. Unul dintre cei mai mari sculptori romani, Ion Vlad, cunoscut in strainatate ca Brancusi din Baragan, a realizat un bust al poetului ce se afla amplasat in curtea liceului teoretic Mihai Eminescu.

Ziua Mihai Eminescu, sarbatorita de buzoieni la un colegiu national si biblioteca judeteana

Ziua Mihai Eminescu marcheaza, joi 15 ianuarie), 165 de ani de la nasterea poetului national. in fiecare an, Colegiul National Mihai Eminescu din Buzau isi sarbatoreste patronul spiritual prin programe artistice organizate cu scopul de a crea punti peste timp cu opera eminesciana. Si Biblioteca Judeteana sarbatoreste 165 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu, printr-o serie de evenimente culturale.

Ziua Mihai Eminescu. Casa din Varatec unde se refugia poetul vara este la un pas de prabusire

Ziua Mihai Eminescu, care marcheaza joi 165 de ani de la nasterea poetului national, este prilej de sarbatoare, desi langa manastirea Varatec, unde Eminescu a creat Calin file din poveste) a ajuns in ultimul hal de degradare. Apelurile repetate facute de personalitati ale culturii romanesti au ramas fara ecou, iar casa risca sa se darame in orice moment. Manastirea, proprietara casei, nu pare deloc interesata sa o transforme in muzeu.

Ziua Mihai Eminescu la Iasi: de la teiul poetului national din Copou la colectia de 10.000 de piese a anticarului Dumitru Grumazescu

Ziua Mihai Eminescu marcheaza, joi 15 ianuarie), 165 de ani de la nasterea poetului national. in Iasi, Eminescu nu este doar o prezenta spirituala, ci si o prezenta care ia cele mai diferite forme materiale, de la teiul lui Eminescu din Copou, la cea mai mica carte din Europa care ii contine una dintre poezii, Luceafarul, aflata in posesia colectionarului Dumitru Grumazescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )