Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Mai multi primari din Dambovita ar putea fi amendati pentru ca nu au instituit permanenta in caz de Cod Portocaliu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mai multi primari din Dambovita ar putea fi amendati pentru ca nu au instituit permanenta in caz de Cod Portocaliu

Multi primari din Dambovita nu si-au facut datoria nici acum in privinta respectarii regulilor de aparare in caz de Cod Galben. Desi prefectul le-a transmis, vineri, sa instituie permanenta la sediile primariilor, situatia din teren este de-a dreptul dezastruoasa. Consilierul prefectului a gasit paznici somnorosi, fara telefoane la ei sau fara acces in primarie, care bantuiau prin curte si mai rau, primarii goale. continuă pe Adevărul

Calin Popescu-Tariceanu, la Bookfest: Ce bine ar fi daca in politica ar fi mai multi oameni de cultura sau cu cultura

Ce bine ar fi daca in politica ar fi mai multi oameni de cultura sau cu cultura, a afirmat sambata presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, la Salonul International de Carte Bookfest, potrivit Agerpres.

TOP: 10 tari cu cei mai multi obezi

Obezitatea este una dintre problemele actuale care afecteaza din ce in ce mai multi oameni, indiferent de varsta si pozitie sociala. Un studiu publicat in revista medicala The Lancet arata ca numarul oamenilor supraponderali si obezi a crescut de la.

Condamnatii prezinta povestea unei femei care a ajuns cea mai cunoscuta proxeneta din Romania si Europa (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat, sambata, in emisiunea Condamnatii, de pe B1 TV, povestea unei femei care a strans doua milioane de euro in 17 ani, fiind cea mai cunoscuta proxeneta din Romania si.

Noile reguli ale UE ameninta cu disparitia cele mai faimoase parfumuri din lume

Noile reguli ale Uniunii Europene ameninta cu disparitia cele mai faimoase parfumuri din lume. Chanel, Dior si Hermes sunt doar cativa dintre producatorii de parfumuri care ar putea fi obligati sa isi.

Apple face cea mai mare achizitie din istoria sa: Cumpara producatorul de casti si streaming audio Beats pentru 3 miliarde de dolari

Apple a anuntat miercuri ca a decis sa cumpere cu 3 miliarde de dolari Beats Electronics, o companie care produce unele dintre cele mai populare casti din lume si detine un serviciu de streaming audio, aceasta fiind cea mai mare tranzactie din istoria Apple, informeaza The Telegraph. Achizitia Beats, companie fondata de producatorul de muzica Jimmy Iovine si de rapperul Dr. Dre in 2008, marcheaza o schimbare in strategia Apple, care in urma cu un deceniu, sub conducerea lui Steve Jobs, a revolutionat industria muzicala prin lansarea iTunes si iPod a caror popularitate a scazut insa intre timp. Apple a introdus anul trecut iTunes Radio, un serviciu de streaming audio sustinut prin reclame, iar prin Beats va putea concura mai bine cu Spotify si Pandora, servicii care domina piata.

Business Report: Apple anunta cea mai mare achizitie din istoria sa. Ce companie a cumparat cu 3 miliarde de dolari; Harta judetelor: Administratiile financiare care au intrat pe rosu in plina crestere economica; Cum a ajuns Europa sa aspire la visurile

Liviu Tudor: Piata locuintelor din Romania are sanse sa ajunga ca cea din Germania. Romania ar putea depasi performanta economica din 2013, pe fondul imbunatatirii ratingului de tara, care va starni apetitul marilor fonduri de investitii. Psihoza cursului de schimb: leul e la cel mai bun curs din ultimele taspe luni. Cum a coborat cursul euro/leu sub 4,4, cum a inceput nebunia. In media. Stiu ca multe stiri cu carlig la public nu sunt, dar nici sa tragi din nou de o non-stire nu e normal.

Suferinta si marketing intr-o ceasca cu cea mai scumpa cafea din lume

Intr-o cusca de doi metri lungime si un metru latime, o pisica ciudata se framanta speriata de colo-colo, privind cu groaza la zecile de oameni care trec pe alee, se opresc in dreptul ei, fac niste poze, vorbesc ceva, apoi pleaca mai departe. Suntem pe plantatia Tebasari Agrotourism din insula Bali, iar animalul inspaimantat din spatele gratiilor este responsabil pentru cea mai scumpa cafea din lume. Probabil, am fi avut putine sanse sa auzim de cafeaua Luwak daca, in 2007, nu ar fi aparut filmul The Bucket List, cu Jack Nicholson si Morgan Freeman.

TOP 10: Cei mai importanti fotbalisti din istoria Cupei Mondiale

Pele este cel mai bun fotbalist din istorie si omul de aur de la Cupa Mondiala. Asta au decis specialistii din fotbal si fostii jucatori care au intocmit un Top 100 al celor mai importanti juicatori de la Cupa Mondiala. Gica hagi si Gica Popescu sunt si ei in top- Hagi pe 61, Popescu pe 76. Cei mai buni din toate timpurile sunt primii zece.

Antena 1 are programele de televiziune de cea mai buna calitate din Romania

Antena 1 are programele de televiziune de cea mai buna calitate din Romania, conform primei cercetari QUDAL QUality meDAL realizata in tara noastra. Studiul este efectuat de organizatia elvetiana ICERTIAS .

Faze Tari: Mesajul uluitor pe care o companie de telefonie mobila i l-a trimis unei cliente: Esti penibila; A fost cea mai grasa femeie din lume insa a slabit 45 de kilograme facand sex; Super! Valiza asta prinde 20 kilometri la ora

Uite ce fac ei pentru 23 de lei pe zi!Arisa si Gan au una dintre cele mai grele meserii din lume. Pentru suma de numai 7 dolari 23 lei) pe zi, ei isi risca viata. Romanii, spaima bancomatelor de peste Ocean! Au furat din conturile americanilor 5. 000 de dolari. O retea care fura din ATM-uri a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )