Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Muncim tot mai mult, renuntam la hobby-uri, insa tot nu ne ajung banii. Cum arata o saptamana din viata unui angajat roman

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Muncim tot mai mult, renuntam la hobby-uri, insa tot nu ne ajung banii. Cum arata o saptamana din viata unui angajat roman

Viata este o jungla. Pot confima asta mai bine de doua treimi dintre angajatii romani care stau la munca peste program. Mai rau de atat este ca jumatate dintre ei au renuntat la hobbyuri si vacante din motive financiare. continuă pe Hotnews

Tot mai putini tineri sunt dornici sa-si ia permis de conducere si masina. Prioritatile lor s-au schimbat si sunt interesati de smartphone-uri, haine si calatorii - studiu

In societate se petrece o reorganizare a valorilor, iar masina nu mai este simbol al statutului, tot mai putini oameni fiind interesati sa detina un vehicul, arata un studiu al Ensight Management Consulting, Mai ales in randul tinerilor se constata o scadere a interesul fata de masini, in contextul in care ei prefera sa dea banii pe telefoane, haine si calatorii. Studiul descrie si efectul digitalizarii asupra pietei, dar si impactul pe care il au vehiculele electrice.

Tinerii din Romania amana tot mai mult casatoria si vor un singur copil

Tinerii au ajuns sa se casatoreasca tot mai tarziu, arata un studiu facut de Institutul National de Statistica. Astfel, femeile se casatoresc la 29 de ani, in timp ce barbatii ajung sa o faca la 32 de ani. Asta in conditiile in care in 1990 femeile se casatoreau la 22 de ani iar barbatii la 25 de ani.

Noul lider al jihadistilor din Libia: Statul Islamic devine tot mai puternic in teritoriul libian

Statul Islamic SI) devine, cu fiecare zi ce trece, tot mai puternica in Libia, care se transforma in destinatia mujahedinilor si intr-un sanctuar pentru cei oprimati, a declarat un militant de rang inalt al SI, intr-un interviu in care este identificat drept noul lider al ramurii libiene a gruparii jihadiste, relateaza agentia de presa Reuters, citata de Agerpres.

Germanii cumpara tot mai multe automobile electrice

Germanii cumpara tot mai multe automobile cu propulsie alternativa consumului de hidrocarburi, cu toate ca cifrele raman mici in comparatie cu totalul celor de 45,1 milioane de autoturisme cate circula pe drumurile din aceasta tara, transmite DPA.

Ciolos: Guvernul va incerca sa organizeze alegerile cu mai mult respect pentru romanii din afara tarii

Premierul Dacian Ciolos le-a promis, marti seara, reprezentantilor comunitatii romanesti din Belgia ca Guvernul va incerca sa organizeze alegerile cu mai mult respect pentru romanii din afara tarii, tinand cont si de experienta pe care si el a avut-o la primul tur al alegerilor prezidentiale din 2014.

Femeile economisesc mai mult decat barbatii si platesc facturile direct din cont

Femeile care apeleaza la serviciile Bancii Comerciale Romane BCR) tranzactioneaza mai des si mai mult cu cardul la POS, incaseaza venituri in cont cu o mai mare regularitate decat barbatii si sunt mari amatoare de cumparaturi offline si online, arata datele actualizate ale companiei, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Eugen Radulescu, BNR: Darea in plata- mai mult rau decat bine

Dezbaterile pe marginea proiectului legii darii in plata se incing, pe masura ce legea va fi discutata in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, urmand apoi sa fie re-trimisa in plen si supusa votului. Prima intrebare care a fost pusa cu insistenta este ce cauta Banca Nationala in aceasta disputa. S-a afirmat ca BNR ar face jocul bancilor jucand impotriva debitorilor si ca s-ar erija in aparator al persoanelor mai putin favorizate, ceea ce ar excede semnificativ mandatului Bancii, scrie Eugen Radulescu, director in cadrul BNR, pe blogul Bancii Centrale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )