Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Parada a masinilor Statului Islamic, in orasul libian Benghazi

Adevărul Adevărul,
VIDEO Parada a masinilor Statului Islamic, in orasul libian Benghazi

Gruparea extremista Statul Islamic isi intareste pozitiile in nordul Libiei. intr-un material video publicat pe internet se vede cum 40 de masini de politie cu insemnele Statului Islamic circula prin orasul Benghazi. continuă pe Adevărul

VIDEO Parada a masinilor Statului Islamic dupa ce teroristii din Libia au ucis 21 de egipteni

Grupul extremist Statul Islamic a organizat o parada cu 40 de masini Toyota Land Cruiser, care purtau steagul negru al ISIS. Masinile politiei libiene au condus la unison pe strazile din Benghazi.

FOTO: JIHADISTII Statului Islamic au motive de GROAZA. Pana si PUTIN este UMILIT de regele Iordaniei. Cine este soldatul universal Abdullah al II-lea

Regele Iordaniei Abdullah al II-lea a ordonat bombardarea Statului Islamic pana cand armata sa va ramane fara gloante si combustibil.

Egiptul bombardeaza pozitiile Statului Islamic in Libia, pentru a razbuna decapitarea a 21 de crestini / Presedintele al-Sissi cere o interventie ferma a comunitatii internationale in Libia

Avioane de lupta egiptene bombardau luni pozitii ale Statului Islamic SI) in Libia, dupa ce organizatia jihadista a revendicat decapitarea a 21 de crestini copti din Egipt, scrie AFP. Presedintele egiptean Abdel Fattah al-Sissi a convocat de urgenta, duminica seara, Consiliul national de aparare si a promis sa pedepseasca asasinatele de o maniera adecvata.

Barbaria Statului Islamic la portile Europei

Potrivit unei scrisori atribuite unui propagandist al gruparii Statul Islamic intrata in posesia organizatiei -anti-extremiste britanice Quilliam Foundation, jihadistii planuiesc sa invadeze sudul Europei la adapostul vaselor cu imigranti ilegali care incearca sa ajunga zilnic in Italia si sa declanseze atacuri teroriste asupra oraselor -europene si a rutelor de navigatie din Mediterana.

Presupusul autor al atacurilor de la Copenhaga ar fi jurat credinta Statului Islamic

Tanarul Omar el-Hussein, de 22 de ani, presupusul autor al atacurilor comise in weekend la Copenhaga, pare ca a jurat credinta liderului gruparii Statul Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi intr-un mesaj postat pe.

30% din americani sunt nemultumiti de lupta SUA impotriva Statului Islamic

57% din americani sunt nemultumiti de modul in care presedintele Barack Obama gestioneaza amenintarea reprezentata de gruparea Stat Islamic SI) si tot mai multi cred ca aceasta lupta se indreapta intr-o directie gresita, potrivit unui sondaj CNN/ORC publicat luni, informeaza Mediafax.

Ordin socant primit de militarii britanici care lupta impotriva Statului Islamic: Pastrati-va ultimul glont pentru voi

Soldatii din trupele speciale britanice, cunoscuti sub numele de SAS care lupta impotriva gruparii teroriste Stat Islamic in Iraq au primit un ordin terifiant: Luptati pana la ultimul om. Pastrati-va ultimul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )