Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO. Perchezitii DNA acasa la deputatul Mircea Rosca

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Perchezitii DNA acasa la deputatul Mircea Rosca

Perchezitii DNA la casa din Comarnic a deputatului PNL, Mircea Rosca, cercetat pentru mai multe fapte de coruptie, dupa ce a fost denuntat de un om de afaceri din Comarnic . continuă pe România Liberă

VIDEO. UPDATE. Perchezitii DNA acasa la deputatul Mircea Rosca. Deputatul sustine ca nu s-a gasit nici o proba

Perchezitii DNA la casa din Comarnic a deputatului PNL, Mircea Rosca, cercetat pentru mai multe fapte de coruptie, dupa ce a fost denuntat de un om de afaceri din Comarnic .

VIDEO. UPDATE. Perchezitii ale procurorilor anticoruptie acasa la Mircea Rosca. Deputatul, dus la DNA Ploiesti pentru audieri

Perchezitii DNA la casa din Comarnic a deputatului PNL, Mircea Rosca, cercetat pentru mai multe fapte de coruptie, dupa ce a fost denuntat de un om de afaceri din Comarnic .

UPDATE Deputatul Mircea Rosca a fost retinut pentru 24 de ore

Procurorii DNA Ploiesti au perchezitionat miercuri, timp de aproape sase ore, casa din localitatea prahoveana Comarnic a deputatului PNL Mircea Rosca, acuzat de fapte de coruptie. Presedintele PNL Prahova a fost dus miercuri seara la audieri, la DNA Ploiesti, unde a si fost retinut pentru 24 de ore.

Sase ore de perchezitii la locuinta deputatului Mircea Rosca. Presedintele PNL Prahova, la audieri la DNA Ploiesti

Procurorii DNA Ploiesti au perchezitionat miercuri, timp de aproape sase ore, casa din localitatea prahoveana Comarnic a deputatului PNL Mircea Rosca, acuzat de fapte de coruptie. Presedintele PNL Prahova a fost dus miercuri seara la audieri, la DNA Ploiesti.

Perchezitii la locuinta deputatului PNL Mircea Rosca

Procurorii DNA fac perchezitii, miercuri dupa-amiaza, la vila din Comarnic a deputatului PNL Mircea Rosca, in cazul caruia Camera Deputatilor a incuviintat ieri cererile de perchezitie, retinere si arestare,.

Deputatul liberal Mircea Rosca, cercetat pentru coruptie, a ajuns la DNA Ploiesti pentru a fi audiat

Deputatul liberal Mircea Rosca a ajuns, miercuri seara, la sediul DNA Ploiesti, unde va fi audiat in dosarul in care este cercetat de catre procurorii DNA pentru fapte de coruptie, el exprimandu-si increderea in procedura judiciara si spunand ca se va face dreptate.

UPDATE Deputatul liberal Mircea Rosca, cercetat pentru coruptie, a fost retinut de DNA

UPDATE 01:00 Deputatul liberal Mircea Rosca, cercetat de catre procurorii DNA pentru fapte de coruptie, a fost retinut, miercuri noapte, dupa ce a fost audiat peste doua ore la sediul DNA Ploiesti, el fiind dus in arestul IPJ Prahova, de la Campina, potrivit Mediafax.

Perchezitii la locuinta din Comarnic a deputatului PNL Mircea Rosca

Procurorii DNA fac perchezitii, azi, la locuinta din Comarnic a deputatului PNL Mircea Rosca, in cazul caruia Camera Deputatilor a incuviintat, cu o zi in urma, cererile de perchezitie, retinere si arestare, in dosarul in care acesta este acuzat de fapte de coruptie, transmit surse din presa.

Deputatul PNL Mircea Rosca poate fi arestat, in urma votului din plenul Camerei Deputatilor

20 - Deputatul PNL Mircea Rosca poate fi arestat, dupa ce plenul Camerei Deputatilor a votat in favoarea cererilor de perchezitie, retinere si arestare formulate in cazul sau, cu 220 de voturi.

Deputatul PNL Mircea Rosca poate fi arestat

Actualizare 19:46 Rosca, in plen: Cer sa mi se ridice imunitatea, sunt total nevinovat Mircea Rosca a cerut plenului Camerei Deputatilor sa-i ridice imunitatea, sustinand ca este total nevinovat si o victima a contextului politic, conform surselor din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )