Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Peter Kassig, cetatean american rapit de Statul Islamic: SUNT SPERIAT DE MOARTE

România Liberă România Liberă,
VIDEO Peter Kassig, cetatean american rapit de Statul Islamic: SUNT SPERIAT DE MOARTE

Parintii ostaticului american Peter Kassig, rapit in Siria de combatantii din gruparea Stat Islamic, au dat publicitatii o scrisoare primita in luna iunie de la fiul lor, in care aceasta se declara speriat de moarte si intristat de durerea provocata familiei sale. continuă pe România Liberă

VIDEO Americanul Peter Kassig, luat ostatic de gruparea Statul Islamic, catre parinti: Sunt speriat de moarte. Jihadistii au spus ca va fi urmatorul ucis

Parintii ostaticului american Peter Kassig, tinut captiv de catre militantii gruparii Statul islamic in Siria, au facut publica o scrisoare a fiului lor de cand este ostatic. In scrisoare, primita in luna iunie, el scria ca este speriat de moarte si intristat de durerea pe care acest calvar o provoaca familiei.

Peter Kassig, urmatoarea victima desemnata de Statul Islamic: Mi-e frica de moarte

Parintii ostaticului american Peter Kassig, cel tinut de militantii Statului Islamic in Siria si care a fost amenintat cu decapitarea, au dat publicitatii o scrisoare pe care barbatul le-a adresat-o din captivitate, informeaza BBC.

Cine este Peter Kassig, desemnat drept urmatoarea victima a Statului Islamic: fost soldat american reintors in Siria pentru a ajuta refugiatii

Peter Kassig a ajuns prima data in Orientul Mijlociu ca soldat al armatei Statelor Unite ale Americii si s-a reintors acolo ca tehnician medical, simtindu-se dator sa ajute victimele razboiului. Kassig este, dupa cum anunta Statul Islamic in filmul decapitarii celui de-al doilea britanic Alan Henning, urmatoarea victima de origine americana.

Americanul Peter Kassig, rapit de teroristii IS, afirma intr-o scrisoare ca este speriat de moarte

Parintii ostaticului american Peter Kassig, rapit in Siria de combatantii din gruparea Stat Islamic, au dat publicitatii o scrisoare primita in luna iunie de la fiul lor, in care aceasta se declara speriat de.

Familia ostaticului american Peter Kassig cere gruparii Stat Islamic sa il elibereze

Familia americanului Peter Kassig, tinut ostatic de gruparea Stat Islamic SI) si amenintat cu moartea, a publicat sambata pe YouTube o inregistrare video in care le cere rapitorilor sa il elibereze pe fiul.

Familia ostaticului Peter Kassig cere gruparii Stat Islamic sa-l elibereze. Teroristii au amenintat ca americanul va fi ucis

Familia americanului Peter Kassig, tinut ostatic de gruparea Stat Islamic SI) si amenintat cu moartea, a publicat sambata pe YouTube o inregistrare video in care le cere rapitorilor sa il elibereze pe fiul.

VIDEO. Teodor Melescanu: UN ROMAN, in gruparea terorista Statul Islamic

Teodor Melescanu, fostul director SIE: A fost la un moment dat un roman. Stim ca a plecat din Romania cu intentia sa ajunga, nu stim daca a ajuns, ce a facut, pentru ca nimeni nu poate sa urmareasca foarte bine orice miscare a oricarui cetatean roman. Pentru Romania nu este un pericol legat de reintoarcerea unui roman, daca se confirma.

VIDEO Statul Islamic declara ca l-a decapitat pe ostaticul britanic Alan Henning / Premierul britanic catalogheaza gestul ca fiind unul barbar / Obama si Hollande au declarat ca represaliile impotriva SI vor continua

Statul Islamic afirma ca l-a decapitat pe lucratorului umanitar Alan Henning, ca represalii pentru atacurile aeriene britanice impotriva ISIS din Irak. Informatia a fost lansata de centrul american de monitorizare a site-urilor islamiste SITE), relateaza AFP. Primul-ministru canadian, Stephen Harper, a declarat ca daca motiunea sa va fi votata, Canada va trimite sase avioane de lupta F-18, un avion de alimentare, doua aeronave de supraveghere si un aparat de transport personal in Irak pentru a participa la luptele impotriva Statului Islamic. Aceasta desfasurare va implica 600 de militari canadieni.

Statul Islamic bate la usa Romaniei. Cine si cum va raspunde?

Declaratia de joi a fostului director al Serviciului de Informatii Externe, Teodor Melescanu, cu privire la implicarea unui cetatean roman in gruparea terorista Statul Islamic ne pune in fata unui fapt implinit. Odata cu aderarea la structura militara nord-atlantica, Romania, o tara cu puternice legaturi socio-economice in Orientul Mijlociu, se aliniaza aceleasi politici esuate ce a dus tocmai la creearea acestei grupari fundamentaliste.

Statul Islamic ar putea folosi Ebola ca arma biologica, avertizeaza un expert american

Gruparea terorista Statul Islamic ar putea folosi Ebola ca arma biologica ieftina, raspandind virusul prin intermediul oamenilor infectati deja, care sa calatoreasca in avioane comerciale internationale, explica un expert in securitate nationala din SUA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )