Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Plaja Olt a Clubului Nautic din Slatina va fi inaugurata sambata

Adevărul Adevărul,
VIDEO Plaja Olt a Clubului Nautic din Slatina va fi inaugurata sambata

Diriguitorii Primariei municipiului Slatina vor inaugura, sambata 28 iunie, cele doua piscine din cadrul Clubului Nautic de cinci stele de la marginea orasului. Initial, evenimentul a fost anuntat pentru vineri 27 iunie. Motivul ce a determinat autoritatile locale sa schimbe data initiala a inaugurarii piscinelor noii Plaje Olt este reprezentat de prognoza meteorologilor, care a anuntat ploi pentru vineri. continuă pe Adevărul

VIDEO Inaugurarea celor doua piscine ale Clubului Nautic din Slatina a fost amanata pentru sambata

Decizie de ultim moment a diriguitorilor Primariei municipiului Slatina, care au mutat pentru sambata 28 iunie, momentul mult-asteptat al inaugurarii celor doua piscine din cadrul Clubului Nautic de cinci stele de la marginea orasului. Initial, evenimentul fusese anuntat pentru vineri 27 iunie. Ora inaugurarii a ramas, din fericire, neschimbata: 13.

Inaugurarea celor doua piscine ale Clubului Nautic din Slatina a fost amanata pentru sambata

Decizie de ultim moment a diriguitorilor Primariei municipiului Slatina, care au mutat pentru sambata 28 iunie, momentul mult-asteptat al inaugurarii celor doua piscine din cadrul Clubului Nautic de cinci stele de la marginea orasului. Initial, evenimentul fusese anuntat pentru vineri 27 iunie. Ora inaugurarii a ramas, din fericire, neschimbata: dupa 13.

VIDEO 3 stele Euro NCAP din 5 posibile pentru Renault Megane, Citroen C-Elysee, Peugeot 301 si MG3

Cateva noi modele de masini si versiuni restilizate au fost testate de Euro NCAP, organismul european care se ocupa de testarea si certificarea sigurantei oferita de automobile. Modelele Renault Megane facelift), Citroen C-Elysee, Peugeot 301 si MG3 au obtinut 3 stele din 5 posibile, Ford Tourneo Courier a obtinut 4 stele din 5, iar Volkswagen Golf Sportsvan inlocuitorul lui Golf Plus) este singurul care a obtinut 5 stele din 5, avand in dotarea standard frana automata de urgenta AEB Autonomous Emergency Braking).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )