Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO. Ponta, dupa intalnirea cu delegatia FMI: Carburantii se scumpesc din 2014.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ponta, dupa intalnirea cu delegatia FMI: Carburantii se scumpesc din 2014.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a anuntat, luni seara, ca salariul minim pe economie va creste la 850 lei de la 1 ianuarie, iar deficitul bugetar va fi de 2,2% din PIB, dupa negocierilor cu FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana. De asemenea, si vicepremierul Daniel Chitoiu a anuntat ca, pana in 8 decembrie, Guvernul trebuie sa elaboreze planul pentru privatizarea CFR Marfa. Cititi declaratiile premierului Victor Ponta, in format LIVE TEXT: -Am finalizat cu bine asta-seara negocierile cu . continuă pe România Liberă

Taxa pe stalpi, parcari si Vidraru, confirmata de Ponta.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca se va introduce plata impozitului pe proprietate pentru constructiile speciale exceptate pana in prezent. Totodata, ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, a confirmat ca nu s-au mai facut derogari, deci vor fi taxate retelele electrice, eoliene si hidrologice. Citeste si: Ponta, dupa intalnirea cu delegatia FMI: Carburantii se scumpesc din 2014 Toate companiile care detin constructii speciale vor fi impozitate, deci inclusiv E. ON, Enel, Transelectrica, .

VIDEO. Chitoiu a primit mandat pentru intalnirea cu FMI.

UPDATE: Ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, a primit mandat din partea premierului pentru intalnirea cu FMI, iar Crin Antonescu si-a dat acordul, a anuntat, luni seara, Victor Ponta, dupa intalnirea din biroul lui Antonescu. --- Premierul Victor Ponta se intalneste, luni, cu presedintele Senatului, Crin Antonescu, si cu ministrul Finatelor Daniel Chitoiu, transmite Mediafax. Intrebat de jurnalisti daca a primit vreun raspuns de la PNL privind negocierile cu FMI si bugetul de stat, Ponta a .

VIDEO. Chitoiu a primit mandat politic pentru intalnirea cu FMI.

UPDATE: Ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, a primit mandat din partea premierului pentru intalnirea cu FMI, iar Crin Antonescu si-a dat acordul, a anuntat, luni seara, Victor Ponta, dupa intalnirea din biroul lui Antonescu. Citeste si: Negocieri Guvern-FMI. Majorari salariale pentru profesori si medici Domnul Chitoiu negociaza acum, are un mandat din partea noastra si la final vine si la mine, dupa finalizarea negocierilor. ) A plecat la negocieri cu un mandat politic din partea .

DEBUSOLARE pe site-ul Guvernului. Care este procentul de crestere al pretului carburantilor: ...

Declaratiile derutante ale premierului si ministrului de Finante privind cresterea pretului la combustibili, au ridicat foarte multe semne de intrebare. Guvernul va introduce o acciza de 7 eurocenti la litrul de carburant, fie benzina, fie motorina, banii astfel colectati urmand sa fie varsati intr-un fond special destinat investitiilor in infrastructura rutiera. Citeste si: Ponta, dupa intalnirea cu delegatia FMI: Carburantii se scumpesc din 2014 Insa, pe site-ul Guvernului, declaratiile .

intalnirea lui Ponta cu delegatia FMI, amanata.

Intalnirea programata intre premierul Victor Ponta si delegatia FMI, pentru ora 17:00, la Guvern, a fost amanata, intrucat coalitia guvernamentala nu a reusit sa se inteleaga asupra masurilor pe care ar urma sa si le asume in fata misiunii FMI-CE, transmite B1. Citeste si: VIDEO. Ministrul Chitoiu a primit mandat politic pentru intalnirea cu FMI Intalnirea ar pueta fi reluata la o ora mai tarzie sau ar putea fi programata pentru zilele urmatoare, deocandata Guvernul nu a venit cu nici o .

Surse: intalnirea lui Ponta cu delegatia FMI, amanata.

Intalnirea programata intre premierul Victor Ponta si delegatia FMI, pentru ora 17:00, la Guvern, a fost amanata, intrucat coalitia guvernamentala nu a reusit sa se inteleaga asupra masurilor pe care ar urma sa si le asume in fata misiunii FMI-CE, transmite B1. Citeste si: VIDEO. Ministrul Chitoiu a primit mandat politic pentru intalnirea cu FMI Intalnirea ar pueta fi reluata la o ora mai tarzie sau ar putea fi programata pentru zilele urmatoare, deocandata Guvernul nu a venit cu nici o .

intalnirea premierului Ponta cu delegatia FMI, amanata: Partidele din coalitia de guvernare nu au ajuns la o intelegere pe anumite puncte

Intalnirea programata intre premierul Romaniei,Victor Ponta, si delegatia FMI, pentru ora 17:00, la Guvern, a fost amanata deoarece coalitia guvernamentala nu a reusit sa se inteleaga asupra.

Antonescu: Principala preocupare a Guvernului, mentinerea cotei unice.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a aratat, luni seara, ca principala preocupare a Guvernului in negocierile cu FMI a fost mentinerea cotei unice. Citeste si: VIDEO. Ponta, dupa intalnirea cu delegatia FMI: Carburantii se scumpesc din 2014 Cititi declaratiile lui Crin Antonescu, in format LIVE TEXT: Au fost niste formule cautate la Guvern, sunt formulele minimale care nu afecteaza taxele mari Prima preocupare a Guvernului a fost mentinerea cotei unice. Premierul a asumat programul de .

Ponta, dupa atacul lui Antonescu: Noi cei din Guvern suntem cu treaba, ceilalti sunt cu critica

Primul ministru Victor Ponta a refuzat sa comenteze afirmatiile partenerului sau Crin Antonescu, dupa ce acesta s-a declarat dezamagit de atitudinea din ultima perioada a presedintelui PSD. Nu comentez.

Victor Ponta, dupa ce i-au cazut microfoanele cand vorbea: Asta e tara lui Basescu, microfoane peste tot

Premierul Victor Ponta a spus, vineri, cand in timpul discursului tinut la Conferinta Nationala a Organizatiei Pensionarilor Social-Democrati de la Sibiu, i-au cazut microfoanele amplasate pe pupitru, ca asta e tara lui Basescu, microfoane peste tot, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )