Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO. Prefectul de Arges a semnat revocarea lui Nicolescu de la sefia CJ.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Prefectul de Arges a semnat revocarea lui Nicolescu de la sefia CJ.

UPDATE: Prefectul judetului Arges a semnat, luni, revocarea sefului CJ Arges, Constantin Nicolescu, condamnat pentru conflict de interese, conform B1 TV. // --- Prefectul judetului Arges nu l-a demis, inca, pe Constantin Nicolescu PSD), din fruntea Consiliului Judetean, desi acesta este condamnat definitiv pentru conflict de interese, printr-o decizie a ICCJ. Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, s-a intors, vineri, la locul sau de munca, dupa . continuă pe România Liberă

Prefectul de Arges a semnat revocarea lui Nicolescu de la sefia CJ.

UPDATE: Prefectul judetului Arges a semnat, luni, revocarea sefului CJ Arges, Constantin Nicolescu, condamnat pentru conflict de interese, conform B1 TV. --- Prefectul judetului Arges nu l-a demis, inca, pe Constantin Nicolescu PSD), din fruntea Consiliului Judetean, desi acesta este condamnat definitiv pentru conflict de interese, printr-o decizie a ICCJ. Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, s-a intors, vineri, la locul sau de munca, dupa doua saptamani de .

VIDEO Prefectul de Arges a emis ordinul de revocare a lui Constantin Nicolescu din functia de presedinte CJ Arges

Prefectul de Arges Cristian Soare a semnat luni dimineata ordinul de revocare a lui Constantin Nicolescu PSD) din functia de presedinte al Consiliului Judetean Arges, dupa ce a fost declarat in conflict de interese printr-o decizie definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), informeaza ePitesti. ro. Nicolescu ar fi urmat sa participe luni dimineata, la ora 10. 00, la ceremonia oficiala de semnare a unui contract pe fonduri europene, alaturi de premierul Victor Ponta si ministrii Constantin Nita, Eugen Teodorovici si Mihnea Costoiu.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )