Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO iN PREMIERA Accident Muntenegru: Cum au fost tratati ranitii romani din autocarul mortii de catre doctorii sarbi. Imagini socante din spital!

Adevărul Adevărul,
VIDEO iN PREMIERA Accident Muntenegru: Cum au fost tratati ranitii romani din autocarul mortii de catre doctorii sarbi. Imagini socante din spital!

Muntenegrenii s-au dovedit un real sprijin pentru romanii raniti in tragicul accident de la Podgorita, iar medicii au dat dovada de o mobilizare incredibila. Adevarul. ro va prezinta un video in premiera in care este prezentat modul in care victimele au fost tratate in spitalul muntenegrean la care au fost transportate. continuă pe Adevărul

VIDEO iN PREMIERA Accident Muntenegru. Cum au fost tratati turistii romani din autocarul mortii de catre doctorii sarbi. Imagini socante din spital

Muntenegrenii s-au dovedit un real sprijin pentru romanii raniti in tragicul accident de la Podgorita, iar medicii au dat dovada de o mobilizare incredibila. Adevarul. ro va prezinta un video in premiera in care este prezentat modul in care victimele au fost tratate in spitalul muntenegrean la care au fost transportate.

VIDEO iN PREMIERA Cum au fost tratati ranitii romani din autocarul mortii de catre doctorii sarbi

Muntenegrenii s-au dovedit un real sprijin pentru romanii raniti in tragicul accident de la Podgorita, iar medicii au dat dovada de o mobilizare incredibila. Adevarul. ro va prezinta un video in premiera in care este prezentat modul in care victimele au fost tratate in spitalul muntenegrean la care au fost transportate.

Accident Muntenegru. FOTO VIDEO Durere peste masura la Cluj. Fiicei femeii decedate in Muntenegru i s-a facut rau

Aurora Morar, femeia care a murit in tragicul accident din Muntenegru, a fost ingropata joi, 27 iunie, in Cimitirul Central din Cluj.

FOTO VIDEO Accident Muntenegru. Soferul autocarului mortii, ingropat in urletul sirenelor Politiei. Sotia lui George Ciobanu: Sa nu ma parasesti de tot!

Agentul George Ciobanu, unul dintre cei doi soferi ai autocarului prabusit in Muntenegru, a fost jelit, ieri, de sute de apropiati. Sirenele puternice ale Politiei, care au insotit cortegiul, au zguduit cartiere intregi.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Spitalul Floreasca. Un ranit, externat.

O persoana ranita in accidentul din Muntenegru a fost externata din Spitalul Floreasca, alti trei pacienti sunt la Terapie Intensiva, unul in stare extrem de grava, un altul a fost operat joi, iar alti doi vor fi supusi vineri unor interventii chirurgicale, a declarat medicul Bogdan Oprita, potrivit Mediafax. Purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca, Bogdan Oprita, a spus ca una dintre persoanele ranite in accidentul din Muntenegru este in continuare in coma, iar alte doua raman .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Anchetatori: Saptamana viitoare va fi cunoscuta cauza accidentului.

Tahograful autocarului romanesc cazut in prapastie in Muntenegru a fost demontat de pe caroseria vehiculului, aparatul nu pare sa fie avariat, iar cardul urmeaza sa fie accesat de anchetatori, care au anuntat ca saptamana viitoare va fi cunoscuta cauza accidentului, relateaza Mediafax. Tahograful a fost demontat joi de pe caroseria autocarului, dar anchetatorii nu au accesat inca datele de pe cadrul de memorie al dispozitivului digital. Potrivit unor surse citate de publicatia muntenegreana, .

ACCIDENT MUNTENEGRU: Pasagerii confirma ca la volan se afla politistul decedat.

Procurorul general al Romaniei Tiberiu Nitu a declarat, joi, ca in cadrul anchetei privind autocarul prabusit in Muntenegru au fost audiati, miercuri seara, patru pasageri ai autocarului, care au putut confirma ca la volan se afla politistul George Ciobanu, unul dintre cei decedati in accident, scrie Mediafax. Am audiat aseara patru pasageri care se aflau in autocar. Au declarat cum au perceput dumnealor ceea ce s-a intamplat acolo. Au putut sa confirme ca la volan se afla Ciobanu George, cel .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Soferul autocarului avea o viteza de 80 de km/h.

Soferul autocarului care s-a rasturnat, duminica, intr-o prapastie din Muntenegru, circula in zona cu o viteza de 80 de km/h, cu toate ca limita de viteza era de 40 de km/h, transmite Mediafax. Dispozitivul care inregistreaza datele la bordul autocarului arata ca viteza acestuia, inainte de accident, era de 80 de kilometri la ora, ceea ce inseamna de doua ori viteza admisa pe aceasta portiune de drum, au explicat autoritatile din Muntenegru, potrivit cotidianului Vijesti. In urma .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Doi raniti ar putea fi externati, joi, de la Elias.

Alte doua persoane care s-au aflat in autocarul prabusit in Muntenegru sunt externabile si ar putea iesi, joi, din spital, insa acest lucru depinde de starea lor psihica, dat fiind socul de dupa accident, a declarat directorul medical al Spitalului Elias din Capitala, dr. Dana Safta, potrivit Mediafax. Evolutia celor doua paciente care au suferit contuzii este buna, starea lor fizica este foarte buna. Problema este socul psihic, care este mai puternic astazi joi - n. r. ) decat ieri .

Accident Muntenegru. Soferul de rezerva este in continuare internat in stare foarte grava la Spitalul Floreasca. Medic: Nu vom externa nicio victima azi!

Niciuna din victimele accidentului din Muntenegru internate la Spitalul de Urgenta Floreasca nu va fi externata in cursul zilei de duminica. Asa a declarat Rodica Ciolacu, medicul de garda a spitalului. Aceasta a adaugat ca, din cei internati in unitatea sanitara, o singura persoana este foarte grav ranita, fiind la terapie intensiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )