Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Reuniunea celor mai amuzanti portari de fotbal, doar la Cupa Africii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Reuniunea celor mai amuzanti portari de fotbal, doar la Cupa Africii

Zambia si Republica Democrata Congo au incheiat la egalitate, scor 1-1, un meci de la Cupa Africii, competitie care aduna cele mai mari gafe de portar. continuă pe Adevărul

Marirea si decaderea celor mai smecheri interlopi de la Olt. Manualul de inavutire rapida: tactici si incuscriri

Judetul Olt este unul dintre judetele inselatoare ale tarii in sensul ca lasa impresia ca nu se intampla mai nimic. Nimic mai fals. Dovada stau doar ultimii ani, cand doua nume de interlopi au iesit la iveala, spre surprinderea locuitorilor judetului care, neauzind de ei, aveau impresia ca traiesc intr-un loc fara infractori.

Topul celor mai difuzati artisti romani. Cat au castigat in 2014

Smiley se afla pe primul loc in topul celor mai difuzati artisti romani, castigand, in 2014, peste 130. 000 de lei, potrivit datelor centralizate de Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti CREDIDAM).

Harta drumurilor nationale pe care trebuie sa le ocolesti, realizata de soferii profesionisti. Buzau si Dolj, in topul celor mai proaste sosele din Romania

Doua tronsoane de drumuri nationale din Buzau si Dolj sunt liderele unui clasament al celor mai proaste drumuri nationale din tara, stabilit de soferii profesionisti. Ei au postat pe forumurile de specialitate o harta a starii infrastructurii rutiere de interes national, unde cele mai multe rute cu probleme apar in judetele Moldovei si din sudul Romaniei.

Nivelul inegalitatii globale este uimitor. Averile celor mai bogati oameni din lume vor depasi 50% din averea globala

Un raport al organizatiei Oxfam publicat inainte de intalnirea anuala a Forumului Economic Mondial de la Davos, Elvetia, arata ca cei mai bogati 1% dintre oameni vor detine o parte mai mare din averea globala.

Biblioteca Universitatii Gh. Asachi din Iasi votata pe locul 2 in topul celor mai frumoase 25 de biblioteci din lume

Biblioteca Universitatii Tehnice din Iasi a fost selectata printre cele mai frumoase 25 de biblioteci din lume, in cadrul unui sondajul online initiat de portalul boredpanda. com.

Locuri in Bucuresti pentru sedinta foto. Parcul Herastrau, in topul celor mai frumoase locuri pentru poze

Tot mai multi oameni din Bucuresti sunt interesati sa vada unde se afla locurile cele mai frumoase pentru o sedinta foto de neuitat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )