Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la investitura guvernului Ponta III

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la investitura guvernului Ponta III

Guvernul Ponta III a primit, marti, votul de investitura in plenul reunit al Parlamentului. Un fost presedinte interimar trecut acum in opozitie a facut un anunt surpriza, iar la final a fost felicitat si primit cu zambete largi de liderul unui fost partid de guvernare. In timpul sedintei unui premier i s-a strigat Demisia, unii parlamentari au facut poze prin sala, iar un deputat liberal s-a jucat Farmville pe tableta in timp ce de la tribuna erau rostite discursurile. Vezi un videoreportaj marca HotNews. ro cu imagini de la sedinta in care cabinetul Ponta III a primit votul Parlamentului. continuă pe Hotnews

Tensiuni in PSD dupa nominalizarea Guvernului Ponta III/ Baronii, nemultumiti ca nu au avut dreptul sa numeasca ministrii: Am aflat de la televizor componenta Guvernului

Surse social democrate au declarat luni pentru Hotnews. ro ca exista nemultumiri in interiorul partidului vis-a-vis de protocolul semnat cu UDMR si nominalizarea ministrilor Cabinetului Ponta III. Liderii din teritoriu sunt nemultumiti de faptul ca nu au fost consultati in stabilirea noului Cabinet si ca Victor Ponta a anuntat nominalizarile inainte de a le supune la vot in sedinta Comitetului executiv a PSD.

Adevarul Live, de la ora 11.00: cum blocheaza Traian Basescu formarea Guvernului Ponta III

Jurnalistul Grigore Cartianu analizeaza la Adevarul Live posibilitatile lui Traian Basescu de a bloca formarea noului guvern dupa ruperea USL. Potrivit presedintelui, Victor Ponta nu mai este un premier legitim.

Zgonea, despre riscul ca Basescu sa respinga ministrii Guvernului Ponta III: Te poti astepta la orice de la el

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca Traian Basescu este un jucator politic pe plan intern de la care te poti astepta la orice. Declaratia vine in contextul in care Traian Basescu a declarat ca ia in calcul contestarea la CCR a deciziei de investire.

UDMR intra la guvernare: Kelemen - la Cultura si vicepremier, Korodi - la Mediu. PNL va vota contra Executivului Ponta III

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se.

UPDATE. Guvernul Ponta III: Noii ministri, audiati marti in comisii incepand cu ora 9.00.

Aurelia Cristea este audiata la Comisia pentru Munca. Pocora, purtatorul de cuvant al PNL o ataca pe Cristea: Nu inteleg ce cautati dumneavoastra aici UPDATE. Vicepremierul Gabriel Oprea este audiat in Comisia de Aparare. --- Noii ministri ai Guvernului Ponta III sunt audiati marti in comisii incepand cu ora 9. Votul in plenul reunite urmand sa fie dat la ora 15. Citeste si: Guvernul Ponta vrea sa isi schimbe imaginea cu sase independenti Presedintele Camerei, Valeriu .

Guvernul Ponta III: Noii ministri, audiati marti in comisii incepand cu ora 9.00.

Noii ministri ai Guvernului Ponta III sunt audiati marti in comisii incepand cu ora 9. Votul in plenul reunite urmand sa fie dat la ora 15. Citeste si: Guvernul Ponta vrea sa isi schimbe imaginea cu sase independenti Presedintele Camerei, Valeriu Zgonea a declarat, luni, dupa sedinta Birourilor Permanente reunite, ca programul investirii noului Guvern cuprinde audierea ministrilor noi si cei cu portofolii noi, marti, intre orele 9. 00 si 13. 00, votul in plenul reunit urmand a se da .

Ponta a SEMNAT protocolul cu UDMR, pentru intrarea la guvernare. Guvernul Ponta III, la 16:30

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se.

UDMR la lua Ministerul Mediului, Cultura si un post de vicepremier. Ponta anunta noul guvern la 16:30. PNL va vota contra Executivului Ponta III

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se.

Ponta anunta azi Guvernul. Noul Executiv Ponta III: 17 ministere si patru vicepremieri. USD negociaza la sange cu UDMR

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se poart.

Zi decisiva pentru Guvernul Ponta III. Noul cabinet anuntat premier da testul in Parlament si vrea sa obtina votul de investitura

Zi decisiva pentru Guvernul Ponta III. Noul cabinet anuntat luni de premierul Victor Ponta da astazi testul in Parlament si vrea sa obtina votul de investitura. Ponta are nevoie de 288 de voturi pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )