Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Scandal la alegerile pentru sefia PSD Buzau. Deputatul Marcel Ciolacu este noul presedinte al organizatiei judetene

Adevărul Adevărul,
VIDEO Scandal la alegerile pentru sefia PSD Buzau. Deputatul Marcel Ciolacu este noul presedinte al organizatiei judetene

Marcel Ciolacu este noul lider al PSD Buzau, ales in unanimitate de cei peste 400 de delegati la Conferinta judeteana de alegeri, dupa ce contracandidatul sau, Ion Vasile, s-a retras din cursa. La final, noul presedinte a declarat ca nu va cauta sa se razbune pe niciunul dintre cei care l-au sprijinit pe contracandidatul sau si ca PSD a iesit mai unit din aceste alegeri. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu ramane presedinte al organizatiei municipale a PSD Buzau

Deputatul Marcel Ciolacu isi pastreaza mandatul de presedinte al organizatiei municipale a PSD Buzau. in urma unui vot deschis, Ciolacu a fost ales aproape in unanimitate de catre delegatii de la conferinta municipala, de vineri, el fiind unicul candidat. La alegeri au fost prezenti si parlamentarii Adrian si Victor Mocanu, sustinatori ai contracandidatului lui Marcel Ciolacu la alegerile pentru organizatia judeteana.

Senatorul Daniel Savu si-a anuntat candidatura la sefia PSD

Senatorul Daniel Savu a anuntat, vinei, ca va candida la sefia PSD. Vreau sa candidez la Congres, vreau sa conduc partidul mare, sunt convins ca se va inscrie si Liviu Dragnea, si altii. Asa ca nu pot.

Cand anunta Liviu Dragnea daca candideaza la sefia PSD

Liviu Dragnea a declarat, joi seara, ca in maxim o saptamana va anunta daca candideaza la sefia PSD.

Bogdan Toader i-a luat locul lui Mircea Cosma la sefia PSD Prahova

Bogdan Toader a spus ca la alegerile locale de anul viitor va candida pentru al doilea mandat de consilier judetean .

Liviu Dragnea: in cel mult o saptamana voi anunta daca voi candida la sefia PSD (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, depe B1 TV ca in cel mult o saptamana va anunta daca va candida la functia de presedinte al.

Liviu Dragnea, glume despre candidatura sa la sefia PSD, dupa anuntarea primului candidat

Senatorul Daniel Savu si-a anuntat, vineri, la conferinta judeteana a PSD Prahova, candidatura la sefia partidului, iar Liviu Dragnea a spus ca va fi intr-o competitie serioasa cu Savu, ulterior spunandu-le jurnalistilor ca a vorbit in gluma pentru ca a luat in gluma anuntul acestuia, relateaza Mediafax.

Serban Nicolae lasa de inteles ca va candida la sefia PSD

Senatorul PSD Serban Nicolae a lasat de inteles, joi, ca va candida pentru functia de presedinte al partidului, la congresul care va avea loc luna viitoare. Serban Nicolae a spus ca are capacitatea de a.

Ce glume face Dragnea despre candidatura sa la sefia PSD

Intrebat de jurnalisti daca prin aceasta afirmatie isi anunta oficial candidatura la presedintia PSD, Liviu Dragnea a spus ca a luat drept o gluma anuntul lui Daniel Savu si, la randul sau, a glumit si el.

Liviu Dragnea: in cel mult o saptamana voi anunta daca voi candida la sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, depe B1 TV ca in cel mult o saptamana va anunta daca va candida la functia de presedinte al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )