Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO. Sedinta Comisiei Juridice pentru audierea candidatelor la CCR, AMANATA

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Sedinta Comisiei Juridice pentru audierea candidatelor la CCR, AMANATA

Sedinta Comisiei juridice in care urma sa fie audiate candidatele pentru functia de judecator la CCR ramasa vacanta dupa demisia lui Toni Grebla, Simona Maya Teodoroiu si Mona-Lisa Neagoe, a fost amanata miercuri din lipsa de cvorum, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Sedinta Comisiei Juridice pentru audierea candidatelor la CCR, AMANATA

Sedinta Comisiei juridice in care urma sa fie audiate candidatele pentru functia de judecator la CCR ramasa vacanta dupa demisia lui Toni Grebla, Simona Maya Teodoroiu si Mona-Lisa Neagoe, a fost amanata miercuri din lipsa de cvorum, informeaza Mediafax.

Audierea candidatelor la functia de judecator CCR, amanata din lipsa de cvorum

Sedinta Comisiei juridice in care urma sa fie audiati candidatii pentru functia de judecator la CCR ramasa vacanta dupa demisia lui Toni Grebla, Simona Maya Teodoroiu si Mona-Lisa Neagoe, a fost amanata miercuri din lipsa de cvorum.

Isarescu va fi prezent azi la sedinta Comisiei de buget-finante

Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, va fi prezent azi, de la ora 15:00, in sedinta Comisiei de buget-finante pentru discutiile privind problema creditelor in franci elvetieni, a declarat, pentru Ziarul BURSA, purtatorul de cuvant al Bancii Centrale, Dan Suciu.

UPDATE. Elena Udrea participa la intalnirea Comisiei Juridice. Ce declaratii a facut inainte de inceperea sedintei

Deputatii din Comisia Juridica se vor intalni ,in regim de urgenta, duminica, la ora 16. 30, pentru a discuta cele doua solicitari ale DNA referitoare la incuviintarea arestarii deputatului Elena Udrea, a declarat, joi, presedintele Comisiei, Bogdan Ciuca, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )