Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Serena Williams, prima finalista de la Turneul Campioanelor. Americanca a cedat nervos, distrugandu-si racheta

Adevărul Adevărul,
VIDEO Serena Williams, prima finalista de la Turneul Campioanelor. Americanca a cedat nervos, distrugandu-si racheta

Partida dintre liderul american Serena Williams si daneza Caroline Wozniacki 8 WTA), disputata sambata, in cadrul semifinalelor de la Turneul Campioanelor, s-a incheiat cu 2-1 la seturi in favoarea celei dintai. continuă pe Adevărul

Serena Williams, prima finalista de la Turneul Campioanelor

Duelul dintre Simona Halep si liderul mondial Serena Williams se poate repeta in finala Turneului Campioanelor. Americanca a reusit sa se califice in ultimul act la Singapore, dupa ce a invins-o in trei seturi pe.

VIDEO Serena Williams, prima finalista de la Turneul Campioanelor. Urmeaza Simona Halep vs. Agnieszka Radwa324;ska

Partida dintre liderul american Serena Williams si daneza Caroline Wozniacki 8 WTA), disputata sambata, in cadrul semifinalelor de la Turneul Campioanelor, s-a incheiat cu 2-1 la seturi in favoarea celei dintai.

VIDEO Serena Williams, moment de nervozitate maxima - Isi face praf racheta in semifinala cu Caroline Wozniacki

La scorul de 4-2 si 40-0 pentru Caroline Wozniacki in semifinala de la Turneul Campioanelor, Serena Williams a trimis o minge in fileu cu backhand-ul. In urmatoarea secunda, liderul mondial si-a facut praf racheta Wilson, spre uimirea intregii asistente de la Singapore.

VIDEO Simona Halep - Serena Williams, rezumat de la Turneul Campioanelor + interviul de dupa meci

Iata imagini video oferite de WTA cu un rezumat video al partidei Simona Halep - Serena Williams de la Turneul Campioanelor .

VIDEO Simona Halep - Serena Williams, rezumat de la Turneul Campioanelor

Iata imagini video oferite de WTA cu un rezumat video al partidei Simona Halep - Serena Williams de la Turneul Campioanelor .

Simona Halep, zeita retelelor sociale - cum au reactionat oamenii dupa victoria cu Serena Williams

Simona Halep a invins-o pe Serena Williams la Turneul Campioanelor de la Singapore cu 6-0, 6-2, o victorie istorica pentru tenismena romanca. Meciul a fost comentat in permanenta pe retelele sociale si noi va aratam cum s-a desfasurat acolo.

Meci extrem de important pentru Simona Halep. O va intalni in teren pe Serena Williams

Meci extrem de important, dar si dificil pentru Simona Halep, la Turneul Campioanelor. Sportiva romanca o intalneste in grupele competitiei, de la ora 11, ora Romaniei, pe liderul WTA Serena Williams. Simona.

Simona Halep, dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor: Sunt pregatita de orice, stiu ca Serena Williams va fi mult mai concentrata

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-o pe Agnieszka Radwanska fara nicio emotie 6-2, 6-2). Sunt pregatita de orice, stiu ca Serena Williams va fi mult mai concentrata, a precizat Halep la putin timp dupa incheierea partidei.

Simona Halep, prima infrangere la Turneul Campioanelor, dar se califica in semifinale

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA, a suferit, vineri, prima infrangere la Turneul Campioanelor, scor 6-7 7), 6-3, 3-6, in fata sportivei sarbe Ana Ivanovici, locul 7 WTA, in ultimul meci al Grupei Rosii, dar romanca se califica de pe prima pozitie.

Turneul Campioanelor: Serena Williams merge in finala, dupa un super-supermeci cu Wozniacki

Serena Williams a castigat sambata dimineata prima semifinala de la Turneul Campioanelor, contra danezei Caroline Wozniacki, 2-6 6-3 7-6 8-6). A fost o partida extraordinara, in care americanca a pierdut primul set, insa a egalat si a trimis partida in decisiv , acolo unde a oprit-o pe adversara care a servit pentru meci si a avut si 4-1 la tie-break. Serena a reusit sa o bata pe singura jucatoare de la Turneul Campioanelor din acest an care se calificase din grupe castigand toate trei meciurile. A doua semifinala este Halep - Radwanska, live de la 13:00 aici.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )