Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Serena Williams, prima finalista de la Turneul Campioanelor. Urmeaza Simona Halep vs. Agnieszka Radwa324;ska

Adevărul Adevărul,
VIDEO Serena Williams, prima finalista de la Turneul Campioanelor. Urmeaza Simona Halep vs. Agnieszka Radwa324;ska

Partida dintre liderul american Serena Williams si daneza Caroline Wozniacki 8 WTA), disputata sambata, in cadrul semifinalelor de la Turneul Campioanelor, s-a incheiat cu 2-1 la seturi in favoarea celei dintai. continuă pe Adevărul

VIDEO Serena Williams, prima finalista de la Turneul Campioanelor. Americanca a cedat nervos, distrugandu-si racheta

Partida dintre liderul american Serena Williams si daneza Caroline Wozniacki 8 WTA), disputata sambata, in cadrul semifinalelor de la Turneul Campioanelor, s-a incheiat cu 2-1 la seturi in favoarea celei dintai.

Serena Williams, prima finalista de la Turneul Campioanelor

Duelul dintre Simona Halep si liderul mondial Serena Williams se poate repeta in finala Turneului Campioanelor. Americanca a reusit sa se califice in ultimul act la Singapore, dupa ce a invins-o in trei seturi pe.

VIDEO Serena Williams, moment de nervozitate maxima - Isi face praf racheta in semifinala cu Caroline Wozniacki

La scorul de 4-2 si 40-0 pentru Caroline Wozniacki in semifinala de la Turneul Campioanelor, Serena Williams a trimis o minge in fileu cu backhand-ul. In urmatoarea secunda, liderul mondial si-a facut praf racheta Wilson, spre uimirea intregii asistente de la Singapore.

VIDEO Simona Halep - Serena Williams, rezumat de la Turneul Campioanelor + interviul de dupa meci

Iata imagini video oferite de WTA cu un rezumat video al partidei Simona Halep - Serena Williams de la Turneul Campioanelor .

VIDEO Simona Halep - Serena Williams, rezumat de la Turneul Campioanelor

Iata imagini video oferite de WTA cu un rezumat video al partidei Simona Halep - Serena Williams de la Turneul Campioanelor .

Simona Halep, zeita retelelor sociale - cum au reactionat oamenii dupa victoria cu Serena Williams

Simona Halep a invins-o pe Serena Williams la Turneul Campioanelor de la Singapore cu 6-0, 6-2, o victorie istorica pentru tenismena romanca. Meciul a fost comentat in permanenta pe retelele sociale si noi va aratam cum s-a desfasurat acolo.

Meci extrem de important pentru Simona Halep. O va intalni in teren pe Serena Williams

Meci extrem de important, dar si dificil pentru Simona Halep, la Turneul Campioanelor. Sportiva romanca o intalneste in grupele competitiei, de la ora 11, ora Romaniei, pe liderul WTA Serena Williams. Simona.

Simona Halep, dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor: Sunt pregatita de orice, stiu ca Serena Williams va fi mult mai concentrata

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-o pe Agnieszka Radwanska fara nicio emotie 6-2, 6-2). Sunt pregatita de orice, stiu ca Serena Williams va fi mult mai concentrata, a precizat Halep la putin timp dupa incheierea partidei.

Simona Halep, prima infrangere la Turneul Campioanelor, dar se califica in semifinale

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA, a suferit, vineri, prima infrangere la Turneul Campioanelor, scor 6-7 7), 6-3, 3-6, in fata sportivei sarbe Ana Ivanovici, locul 7 WTA, in ultimul meci al Grupei Rosii, dar romanca se califica de pe prima pozitie.

LIVE Turneul Campioanelor: Sharapova-Kvitova acum. Rusoaica e in mare dificultate si risca eliminarea. Urmeaza Williams-Bouchard

Grupa Alba revine in actualitate la Turneul Campioanelor din Singapore cu meciurile rundei secunde. De la 8:30 Agnieszka Radwanska a fost invinsa de Caroline Wozniacki. Dupa ora 10:00, va intra Maria Sharapova importiva Petrei Kvitova, pentru ca in finalul zilei Serena Williams sa o infrunte pe Eugenie Bouchard in ultimul meci pentru cele doua in Grupa Rosie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )