Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIDEO Tariceanu anunta ca il sustine pe Victor Ponta

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Tariceanu anunta ca il sustine pe Victor Ponta

Presedintele PLR, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat marti ca a primit mandat din partea colegilor de partid sa il sustina in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pe candidatul PSD-UNPR-PC, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

VIDEO Vadim Tudor il va sustine pe Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale

UNPR a semnat, marti, un protocol electoral cu PRM, pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale. in primavara, Vadim Tudor declara ca Ponta poate ajunge presedinte doar la o scara de bloc.

VIDEO Corneliu Vadim Tudor il sustine pe Victor Ponta: UNPR si PRM au semnat un protocol pentru turul II al prezidentialelor / C.V.Tudor.: Am ales raul cel mai mic

UNPR a incheiat, marti, un protocol de colaborare cu PRM privind sustinerea candidaturii lui Victor Ponta in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale, a anuntat Uniunea, printr-un comunicat citat de Mediafax.

Calin Popescu Tariceanu il sustine pe Victor Ponta in turul II: Am discutat si despre refacerea USL

Presedintele PLR, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, marti, ca partidul pe care il conduce il va sustine pe Victor Ponta in cursa pentru Cotroceni, in turul II. Tariceanu a explicat ca scopul.

Teodor Melescanu il sustine pe Victor Ponta in turul II

Teodor Melescanu isi anunta sustinerea pentru Victor Ponta in turul al doilea prezidentialelor, precizand ca un factor esential in adoptarea acestei decizii a fost convingerea ferma ca impreuna vor.

PRM il SUSTINE pe Victor Ponta in turul II la prezidentiale

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, il va sprijini pe candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, la turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Anuntul Partidului Romania Mare vine dupa ce presedintele PSD, Victor.

Exit-poll-uri: Victor Ponta are intre 38,2% si 41,5%, Iohannis intre 31 si 32,1%

Victor Ponta are intre 38,2% si 41,5%, Klaus Iohannis intre 31 si 32,1%, iar Calin Popescu Tariceanu este pe pozitia a treia in urma alegerilor prezidentiale de duminica, releva rezultatele exit-poll-urilor difuzate la inchiderea urnelor si realizate pe baza datelor stranse pana la ora 19:00. *BEC:Aproape 121. 000 de alegatori la sectiile de votare din strainatate, pana la ora 19:00 *SOCIOPOL: Ponta - 40%, Iohannis - 31%, Tariceanu - 6% *Agentia de Rating Politic: Ponta - 38,2%, Iohannis - 32,1%, Udrea, Macovei, Tariceanu - 6 % *CSCI: Victor Ponta - 40%, Klaus Iohannis 31%, Calin Popescu Tariceanu - 6% *IRES: Ponta - 41,5%, Iohannis - 31,2% , Tariceanu - 5,3% *Prezenta la vot, la ora 19:00: 48,89% la nivel national *BEC: Declaratia pe propria raspundere se poate completa si in proximitatea sectiei de votare *MAI:Primariile din Capitala au multiplicat formulare pentru cei care voteaza pe listele suplimentare *Alegatorii din Diaspora se aglomereaza la sectiile de vot din Europa *Alegatorii din provincie nu mai pot vota in unele sectii din Bucuresti.

Teodor Melescanu il va sustine pe Victor Ponta in turul al doilea al alegerilor

Teodor Melescanu a anuntat ca il va sustine pe Victor Ponta in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, informeaza Mediafax. in urma evaluarilor contextului politic intern premergator turului doi al.

Victor Ponta: Dupa atata razboi si distrugere Romania trebuie reconstruita

Victor Ponta, presedintele PSD, a votat impreuna cu sotia sa, Daciana Sarbu, si primarul Sorin Oprescu, precizand ca dupa 25 de ani de la revolutie, e timpul pentru o schimbare.

Victor Ponta are trei variante de premier: Tariceanu, Florin Georgescu si George Maior. Tariceanu, principala optiune

Victor Ponta, candidatul PSD la prezidentiale, a anuntat marti seara ca are trei variante de premier daca va castiga alegerile prezidentiale: Calin Popescu Tariceanu, Florin Georgescu si George Maior. In opinia sa, cea mai buna solutie ar fi Tariceanu, presedintele PLR.

Tariceanu: il sustin pe Ponta neconditionat, preocuparea mea nu e cine va fi premier

Presedintele PLR, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, ca ii va acorda sprijin neconditionat lui Victor Ponta in turul 2 al prezidentialelor, spunand ca preocuparea sa in perioada urmatoare nu este.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )