Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO. Traian Basescu: Coabitarea are un mecanism de analiza.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Traian Basescu: Coabitarea are un mecanism de analiza.

Presedintele Traian Basescu a declarat intr-o emisiune la B1 TV ca pactul de coabitare are un mecanism de analiza. Presedintele a marturisit ca consilierii sai l-au mustrat ca a denuntat pactul de coabitare cu Victor Ponta. Consilierii mi-au spus: Domnule presedinte, avem un mecanism de analiza. Nu puteti sa va pronuntati singur!, a explicat Traian Basescu. // Presedintele a anuntat ca saptamana acesta va avea loc o ultima intalnire in care consilierii analizeaza . continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Coabitarea are un mecanism de analiza.

Presedintele Traian Basescu a declarat intr-o emisiune la B1 TV ca pactul de coabitare are un mecanism de analiza. Presedintele a marturisit ca consilierii sai l-au mustrat ca a denuntat pactul de coabitare cu Victor Ponta. Consilierii mi-au spus: Domnule presedinte, avem un mecanism de analiza. Nu puteti sa va pronuntati singur!, a explicat Traian Basescu. Presedintele a anuntat ca saptamana acesta va avea loc o ultima intalnire in care consilierii analizeaza pactul de coabitare. Ultima .

Traian Basescu: Gazprom are tot interesul ca Romania sa nu inceapa exploatarea gazelor de sist (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, vineri, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1TV, ca Gazprom este interesata ca Romania sa nu inceapa exploatarea gazelor de sist. Gazprom are.

Traian Basescu: Gazprom are tot interesul ca Romania sa nu inceapa exploatarea gazelor de sist

Presedintele TraianBasescu a afirmat, vineri, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1TV, ca Gazprom este interesata ca Romania sa nu inceapa exploatarea gazelor de sist. Gazprom are.

Antonescu are INTERZIS la Cotroceni. Cum explica presedintele Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu arata ca, la Cotroceni, nimic nu este mai presus de protocol. Seful statului a explicat ca al doilea om in stat, Crin Antonescu, a fost sters de pe lista de invitati la evenimentele.

Traian Basescu, la Evenimentul Zilei, de pe B1 TV - Emisiunea completa (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a fost invitat, vineri dimineata, la emisiunea Evenimentul Zilei, realizata de Mircea Marian si Malin Bot si difuzata de B1 TV. in cadrul emisiunii, Traian Basescu a vorbit.

Traian Basescu: USL plateste factura minciunii. Nu poti bloca Bucurestiul in fiecare duminica. Incidentul in cazul ministrului Barbu, de netolerat (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, in cadrul emisiunii EvenimentulZilei difuzata de B1 TV, ca statul trebuie sa contribuie la relansarea economica a Romaniei. Eu nu mi-am schimbat.

Traian Basescu: Toti v-ati asezat pe Chevron. Vreau sa stiti ca sunt 10 companii care au licenta pentru gazele de sist

Presedintele Traian Basescu a afirmat, vineri, in contextul protestelor din comuna Pungesti, ca Gazprom are tot interesul ca Romania sa nu poata incepe exploatarea gazelor de sist si in Marea.

Traian Basescu, catre nou ministru al Economiei: Aveti doua misiuni teribil de grele, Oltchim si Cuprumin

Noul ministru al Economiei, Andrei Gerea, a depus miercuri juramantul la Palatul Cotroceni, unde presedintele Traian Basescu i-a urat succes, avand in vedere ca are in fata doua misiuni teribil de grele.

Basescu: Gazprom are tot interesul ca Romania sa nu exploateze nici gazele din Marea Neagra, nici gazele de sist

Presedintele Traian Basescu a vorbit, in emisiunea Evenimentul zilei, difuzata la B1TV, despre protestele de la Vaslui. Seful statului crede ca o posibila exploatare a gazelor de sist de catre Romania ar putea transforma tara noastra in exportator, ceea ce ar diminua dependenta de gazul rusesc si chiar ar putea rupe din piata Gazprom.

Presedintele Traian Basescu recunoaste ca s-a implicat in numirea sefului DNA

Presedintele Traian Basescu recunoaste ca s-a implicat in numirea sefului DNA. Este vorba despre un episod din 2008, cand Basescu i-a conditionat lui Catalin Predoiu mentinerea in functie de desemnarea lui.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )