Libnet.ro
UNICEF

21:30

Basescu: Gazprom are tot interesul ca Romania sa nu exploateze nici gazele din Marea Neagra, nici gazele de sist

Adevărul Adevărul,
Basescu: Gazprom are tot interesul ca Romania sa nu exploateze nici gazele din Marea Neagra, nici gazele de sist

Presedintele Traian Basescu a vorbit, in emisiunea Evenimentul zilei, difuzata la B1TV, despre protestele de la Vaslui. Seful statului crede ca o posibila exploatare a gazelor de sist de catre Romania ar putea transforma tara noastra in exportator, ceea ce ar diminua dependenta de gazul rusesc si chiar ar putea rupe din piata Gazprom. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Gazprom are tot interesul ca Romania sa nu inceapa exploatarea gazelor de sist

Presedintele TraianBasescu a afirmat, vineri, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1TV, ca Gazprom este interesata ca Romania sa nu inceapa exploatarea gazelor de sist. Gazprom are.

Traian Basescu: Gazprom are tot interesul ca Romania sa nu inceapa exploatarea gazelor de sist (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, vineri, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1TV, ca Gazprom este interesata ca Romania sa nu inceapa exploatarea gazelor de sist. Gazprom are.

Basescu se ia din nou de rusi: Gazprom are tot interesul ca Romania sa nu-si exploateze resursele

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca Gazprom are tot interesul ca Romania sa nu exploateze gazele din Marea Neagra, nici gazele de sist.

Traian Basescu: Toti v-ati asezat pe Chevron. Vreau sa stiti ca sunt 10 companii care au licenta pentru gazele de sist

Presedintele Traian Basescu a afirmat, vineri, in contextul protestelor din comuna Pungesti, ca Gazprom are tot interesul ca Romania sa nu poata incepe exploatarea gazelor de sist si in Marea.

VIDEO: Basescu: Nu trebuie sa mai facem exploatare cu companii de stat. ...

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Romania are nevoie de o relansare a industriei extractive si ca aceasta nu mai trebuie sa fie facuta de companii de stat. Eu nu mi-am schimbat punctul de vedere fata de ceea ce sustineam in timpul guvernului Boc si vizavi de Rosia Montana si gazele de sist. ) Romania are nevoie sa isi relanseze cateva industrii: una este mineritul, a afirmat presedintele. // Avem nevoie sa contribuim si noi cu ceva la relansarea economica a .

Basescu: Nu pot constata actiune ilegala a jandarmilor la revolta de la Vaslui impotriva Chevron

Update 11:58 Seful statului: Niciun proiect rusesc nu este atins , doar la cele americane apar proteste Seful statului a precizat, de asemenea, ca Gazprom are tot interesul ca tara noastra sa nu poata incepe exploatarea de gaze de sist si in Marea Neagra, deoarece Romania ar putea deveni exportator, conform surselor de presa.

VIDEO. Traian Basescu: Coabitarea are un mecanism de analiza.

Presedintele Traian Basescu a declarat intr-o emisiune la B1 TV ca pactul de coabitare are un mecanism de analiza. Presedintele a marturisit ca consilierii sai l-au mustrat ca a denuntat pactul de coabitare cu Victor Ponta. Consilierii mi-au spus: Domnule presedinte, avem un mecanism de analiza. Nu puteti sa va pronuntati singur!, a explicat Traian Basescu. // Presedintele a anuntat ca saptamana acesta va avea loc o ultima intalnire in care consilierii analizeaza .

Traian Basescu: Coabitarea are un mecanism de analiza.

Presedintele Traian Basescu a declarat intr-o emisiune la B1 TV ca pactul de coabitare are un mecanism de analiza. Presedintele a marturisit ca consilierii sai l-au mustrat ca a denuntat pactul de coabitare cu Victor Ponta. Consilierii mi-au spus: Domnule presedinte, avem un mecanism de analiza. Nu puteti sa va pronuntati singur!, a explicat Traian Basescu. Presedintele a anuntat ca saptamana acesta va avea loc o ultima intalnire in care consilierii analizeaza pactul de coabitare. Ultima .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )