Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Traian Basescu: Mandatul presedintelui e de 5 ani, poate cer inapoi cele doua luni in care am fost suspendat

Adevărul Adevărul,
VIDEO Traian Basescu: Mandatul presedintelui e de 5 ani, poate cer inapoi cele doua luni in care am fost suspendat

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. intrebat daca se teme de o a treia suspendare, presedintele Traian Basescu a amintit ca mandatul sau este de cinci ani, precizand ca s-ar putea sa ceara ca lunile in care a fost suspendat sa-i fie date inapoi. continuă pe Adevărul

Basescu: Mandatul presedintelui e de 5 ani, poate cer inapoi lunile in care am fost suspendat.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca nu se teme de o noua suspendare, amintind ca mandatul sau este de cinci ani si s-ar putea sa ceara inapoi lunile in care a fost suspendat. Bucurosi le-om duce toate, de e pace, de-i razboi, a spus Basescu atunci cand a fost intrebat de jurnalisti daca se teme de o noua suspendare. El a adaugat, razand, ca, potrivit Costitutiei, mandatul presedintelui este de 5 ani si le-a transmis celor care ar putea sa il suspende ca el si-ar putea aduce .

Traian Basescu: Mandatul presedintelui e de 5 ani, poate cer inapoi cele doua luni in care am fost suspendat

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. intrebat daca se teme de o a treia suspendare, presedintele Traian Basescu a amintit ca mandatul sau este de cinci ani, precizand ca s-ar putea sa ceara ca lunile in care a fost suspendat sa-i fie date inapoi.

Victor Ponta: Traian Basescu ar trebui sa ne dea inapoi cei zece ani pe care ni i-a luat

Victor Ponta a comentat, in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, declaratiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora ar putea sa-si prelungeasca mandatul cu doua luni, echivalentul perioadei i.

Crin Antonescu nu vede in momentul actual motive pentru suspendarea lui Traian Basescu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, in emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de ProTV, ca despre subiectul suspendarii din functie a presedintelui Traian Basescu se poate vorbi doar in momentul in care procurorul general ar reclama presiuni din partea sefului statului, anunta Mediafax. Astazi, a vorbi despre faptul ca e motiv de suspendare un telefon dat deTraian Basescu procurorului general mi se pare hilar. ) Domnul Voiculescu a dat o declaratie ca un om public ce se .

PSD nu sustine o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu (VIDEO)

Partidul Social Democrat nu este de acord cu o noua suspendare a lui Traian Basescu. Declaratiile ii apartin chiar lui Victor Ponta care considera ca Romania are nevoie de stabilitate. Acelasi punct de.

Eugen Tomac, liderul PMP, la primul Colegiu National al partidului: Contam pe sprijinul lui Traian Basescu

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat sambata, la inceputul lucrarilor din cadrul primului Colegiu National al formatiunii, ca mizeaza in continuare pe sprijinul presedintelui Traian Basescu.

PSD nu sustine o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu

Partidul Social Democrat nu este de acord cu o noua suspendare a lui Traian Basescu. Declaratiile ii apartin chiar lui Victor Ponta care considera ca Romania are nevoie de stabilitate. Acelasi punct de.

ARC: Dezbaterea anuntata pentru sambata intre Traian Basescu si Alina Mungiu, suspendata.

Alinata pentru o Romanie Curata, care anuntase intr-o postare pe site organizarea sambata a unei dezbateri intre presedintele Traian Basescu si presedintele SAR Alina Mungiu Pippidi, precizeaza ca evenimentul a fost suspendat, facand public si documentul Presedintiei in acest sens, transmite mediafax. Intr-un prim document postat pe site-ul ARC, purtand semnatura lui Bogdan Oprea , purtatorul de cuvant al presedintelui, si adresat Alinei Mungiu-Pippidi, se arata ca seful statului a decis sa .

Traian Basescu: Eforturile pentru integrarea romilor trebuie sa fie europene, Romania nu poate interzice libera circulatie pe criterii etnice

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, in cadrul unei intrevederi la Palatul Cotroceni, ca educatia tinerilor romi este o prioritate in demersurile de solutionare a problemelor de integrare a acestei minoritati si ca eforturile trebuie sa se produca la nivel european, deoarece Romania nu poate interzice libera circulatie a cetatenilor sai pe criterii etnice.

Alianta pentru o Romanie Curata: Dezbatere intre Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi, sambata

Presedintele Traian Basescu va participa, sambata, la o dezbatere cu presedintele Societatii Academice din Romania SAR), Alina Mungiu Pippidi, la Palatul Cotroceni, pe teme precum Rosia Montana, dezamagirea tinerilor din strada, referendumul pentru demiterea presedintelui, din vara anului trecut precum si anticoruptia, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )