Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO UCRAINA: Autoritatile au descoperit prima groapa comuna cu victime ale rebelilor pro-rusi la Slaviansk

România Liberă România Liberă,
VIDEO UCRAINA: Autoritatile au descoperit prima groapa comuna cu victime ale rebelilor pro-rusi la Slaviansk

Autoritatile de la Kiev, care ancheteaza asupra disparitiei unor locuitori dupa ce au preluat controlul asupra orasului, la inceputul lui iulie, afirma ca in groapa s-ar putea afla aproximativ 20 de cadavre, inclusiv ale unor combatanti rebeli. continuă pe România Liberă

VIDEO Ucraina: Guvernul a descoperit prima groapa comuna cu victime ale rebelilor pro-rusi, printre care si patru pastori protestanti

In Slaviansk, orasul din estul Ucrainei in care Kievul a preluat controlul in iulie, dupa ce i-a alungat pe separatisti pro-rusi, a fost deschisa prima groapa comuna care contine circa 20 de cadavre, din care patru sunt pastori protestanti ce au fost rapiti de rebeli si apoi torturati, informeaza AFP. Groapa a fost sapata pe 11 iunie cu un excavator si cadavrele au fost aruncate in groapa din doua masini, corpurile fiind infasurate in cearsafuri albe.

Guvernul ucrainean a descoperit la Slaviansk prima groapa comuna cu victime ale rebelilor prorusi (VIDEO)

Autoritatile ucrainene au descoperit in Slaviansk, oras recucerit in luna iulie de la rebelii prorusi, prima groapa comuna deschisa de fostii ocupanti, care continea aproximativ 20 de cadavre, informeaza.

Groapa comuna cu 20 de cadavre, descoperita la Slaviansk

Autoritatile ucrainene afirma ca au descoperit prima groapa comuna la Slaviansk, fostul bastion al rebelilor prorusi, in care s-ar putea afla aproximativ 20 de cadavre, printre care si cadavrele a cel putin patru civili, relateaza AFP.

VIDEO MAE: Autoritatile algeriene nu pot confirma existenta unui roman in avionul Air Algerie

Autoritatile din Algeria au revenit asupra informatiilor anuntate ieri privind existenta unui roman in avionul Air Algerie, care s-a prabusit ieri dimineata si nu se stie cu exactitate daca un cetatean al Romaniei s-a aflat in avion, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE), intr-un comunicat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )