Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO. UPDATE. Un Boeing 777 cu pasageri s-a prabusit in Ucraina, lovit de o racheta

România Liberă România Liberă,
VIDEO. UPDATE. Un Boeing 777 cu pasageri s-a prabusit in Ucraina, lovit de o racheta

Un avion de pasageri Boeing 777 apartinand liniilor aeriene malaeziene s-a prabusit la granita dintre Ucraina si Rusia, in apropiere de Donetk, oras in care au loc lupte intre armata ucraineana si rebeli, informeaza surse citate de Interfax. Surse oficiale din Ucraina au declarat ca acesta ar fi fost lovit de o racheta, la altitudinea de 10. 000 de metri. Cadavrele sunt imprastiate pe o raza de 15 kilometri. Separatistii isi asuma doborarea avionului, conform deschide. md. Spatiul aerian, in zona, inchis pentru trei zile . continuă pe România Liberă

VIDEO. UPDATE. Un Boeing 777 cu pasageri s-a prabusit in Ucraina, lovit de o racheta. Porosenko: E un act terorist!

Un avion de pasageri Boeing 777 apartinand liniilor aeriene malaeziene s-a prabusit la granita dintre Ucraina si Rusia, in apropiere de Donetk, oras in care au loc lupte intre armata ucraineana si rebeli, informeaza surse citate de Interfax. Surse oficiale din Ucraina au declarat ca acesta ar fi fost lovit de o racheta, la altitudinea de 10. 000 de metri. Cadavrele sunt imprastiate pe o raza de 15 kilometri. Separatistii isi asuma doborarea avionului, conform deschide. md. Spatiul aerian din in zona, inchis pentru trei zile .

UPDATE. Un Boeing 777 cu pasageri s-a prabusit in Ucraina, lovit de o racheta

Un avion de pasageri Boeing 777 apartinand liniilor aeriene malaeziene s-a prabusit la granita dintre Ucraina si Rusia, in apropiere de Donetk, oras in care au loc lupte intre armata ucraineana si rebeli, informeaza surse citate de Interfax.

Presedintele ucrainean nu exclude posibilitatea ca avionul Boeing 777 sa fi fost doborat

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a declarat, joi, la scurt timp dupa prabusirea avionului de pasageri Boeing 777 in Donetk, ca exista posibilitatea ca acesta sa fi fost doborat cu o racheta. Nu poate.

VIDEO. UPDATE. Basescu A FACUT PUBLICE discutiile de la consultarile pe CAS cu premierul si ministrul Finantelor

Basescu a facut publice discutiile pe CAS de la Cotroceni. Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara ca nu au fost discutii nepoliticoase asa cum sustine premierul Victor Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )