Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO. UPDATE. Casa Alba, evacuata partial. Presedintele Obama tocmai plecase. Secret Service, criticat dur

România Liberă România Liberă,
VIDEO. UPDATE. Casa Alba, evacuata partial. Presedintele Obama tocmai plecase. Secret Service, criticat dur

Presedintele american, Barack Obama, nu se afla la Casa Alba in momentul evacuarii. El urcase cu cateva minute mai devreme la bordul unui elicopter prezidential al Marine One pentru a se deplasa la Camp David, unde va petrece weekendul in familie. continuă pe România Liberă

VIDEO. UPDATE. Casa Alba, evacuata partial. Presedintele Obama tocmai plecase. Secret Service criticat dur

Presedintele american, Barack Obama, nu se afla la Casa Alba in momentul evacuarii. El urcase cu cateva minute mai devreme la bordul unui elicopter prezidential al Marine One pentru a se deplasa la Camp David, unde va petrece weekendul in familie.

SUA: Casa Alba, evacuata partial. Presedintele Obama tocmai plecase

Presedintele american, Barack Obama, nu se afla la Casa Alba in momentul evacuarii. El urcase cu cateva minute mai devreme la bordul unui elicopter prezidential al Marine One pentru a se deplasa la Camp David, unde va petrece weekendul in familie.

Casa Alba, evacuata partial dupa ce un barbat a sarit gardul din jurul cladirii si a intrat pe peluza

Agentii Secret Service au hotarat evacuarea pentru scurt timp a jurnalistilor si membrilor administratiei de la Casa Alba, vineri seara, dupa ce o persoana a sarit gardul care inconjoara locul unde isi desfasoara activitatea cel mai puternic om al planetei, informeaza BBC.

Casa Alba, EVACUATA vineri seara

Jurnalisti si membri ai administratiei au fost evacuati pentru scurt timp, vineri seara, de la Casa Alba, dupa ce o persoana a sarit gardul care o inconjoara, relateaza AFP, conform Mediafax. Presedintele.

Casa Alba a fost evacuata partial, din cauza unui intrus

Mai multi jurnalisti si membri ai administratiei au fost evacuati pentru scurt timp, vineri seara, de la Casa Alba, dupa ce o persoana a sarit gardul care o inconjoara, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Casa Alba a fost evacuata partial, dupa ce o persoana a sarit gardul care o inconjoara

Jurnalisti si membri ai administratiei au fost evacuati pentru scurt timp, vineri seara, de la Casa Alba, dupa ce o persoana a sarit gardul care o inconjoara, relateaza AFP. in momentul evacuarii,.

Presedintele Ucrainei, vizita simbolica la Casa Alba

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, viziteaza Joi Statele Unite ale Americii si va tine un discuts in Congresul american. Ulterior, Porosenko va avea o discutie fata in fata cu presedintele Barack Obama la Casa Alba.

Petro Porosenko efectueaza o vizita la Casa Alba: Presedintele ucrainean ar urma sa ceara si ajutor financiar pentru tara sa

Presedintele ucrainean Petro Porosenko este asteptat, joi, la Casa Alba, ocazie cu care va tine un discurs in Congres. Seful de stat ucraiunean ar urma sa pledeze cu forta pentru ca tara sa sa obtina un.

Presedintele ucrainean Petro Porosenko este primit in vizita la Casa Alba

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, este primit ca oaspete, joi, la Washington, unde va sustine un discurs in Congres si va avea o discutie cu presedintele Barack Obama.

Petro Poroshenko, primit la Casa Alba. Vladimir Putin va urmari din Rusia intalnirea celor doi sefi de stat

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, este primit ca oaspete de marca, joi, la Washington, unde va sustine un discurs in Congres si va avea o discutie fata in fata cu presedintele Barack Obama, dar vizita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )