Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO. UPDATE Gheorghe Stefan, urmarit penal in dosarul CNA. Avocat: DNA va extinde UP si asupra altor persoane, posibil politicieni si angajati ai CNA.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. UPDATE Gheorghe Stefan, urmarit penal in dosarul CNA. Avocat: DNA va extinde UP si asupra altor persoane, posibil politicieni si angajati ai CNA.

Gheorghe Stefan, primarul orasului din Piatra Neamt, este urmarit penal de DNA in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV. continuă pe România Liberă

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, urmarit penal de DNA

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este urmarit penal de DNA in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV, postul sau de televiziune. Acuzatiile care i se aduc sunt legate de trafic de.

VIDEO. Gheorghe Stefan, urmarit penal in dosarul CNA

Gheorghe Stefan, primarul orasului din Piatra Neamt, este urmarit penal de DNA in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV.

Gheorghe Stefan, urmarit penal in dosarul CNA

Gheorghe Stefan, primarul orasului din Piatra Neamt, este urmarit penal de DNA in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV.

Gheorghe Stefan, urmarit penal in dosarul CNA

Surse: Laura Georgescu, urmarita penal in dosarul CNA

Sefa ConsiliuluiNational al Audientei CNA), Laura Georgescu, este urmarita penal pentru instigare la trafic de influenta, in dosarul CNA, au declarat surse judiciare pentru B1 TV. Georgescu, care este suspe.

Primarul din Piatra Neamt, urmarit penal de DNA in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV (VIDEO)

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este urmarit penal de DNA in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV, fiind acuzat ca ar fi discutat cu Viorel Hrebenciuc sa intervina la CNA pentru obtinerea.

VIDEO UPDATE Primarul Gheorghe Stefan Pinalti a fost pus sub urmarire penala in dosarul CNA in care mai sunt anchetati Viorel Hrebenciuc si Laura Georgescu

Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie DNA) unde a fost anuntat ca a fost pus sub urmarire penala in dosarul privind suspiciuni de coruptie la Consiliul National al Audiovizualului CNA).

Primarul Gheorghe Stefan Pinalti, audiat la DNA, in dosarul in care s-a inceput urmarirea penala impotriva lui Hrebenciuc si a Laurei Georgescu

Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie DNA) in legatura cu dosarul privind suspiciuni de coruptie la Consiliul National al Audiovizualului CNA), anunta Agerpres.

Primarul Gheorghe Stefan Pinalti, audiat la DNA

Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan poreclit Pinalti), s-a prezentat astazi la Directia Nationala Anticoruptie DNA) in legatura cu dosarul privind suspiciuni de coruptie la Consiliul National al Audiovizualului CNA), potrivit surselor din presa.

Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, s-a prezentat la DNA. Baronul local, pus sub urmarire penala

Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, zis si Pinalti, s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul privind licenta postului de televiziune Giga TV. Potrivit unor surse judiciare, baronul local a fost pus sub urmarire penala de procurorii DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )