Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO UPDATE Mircea Basescu ramane in arest. Decizia nu este definitiva. El a cerut inlocuirea arestarii preventive cu arestul la domiciliu

România Liberă România Liberă,
VIDEO UPDATE Mircea Basescu ramane in arest. Decizia nu este definitiva. El a cerut inlocuirea arestarii preventive cu arestul la domiciliu

Mircea Basescu a fost adus din nou, vineri, la Tribunalul Constanta, unde se va judeca cererea acestuia de inlocuire a masurii de arestare preventiva cu arestul la domiciliu. Mircea Basescu a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta. continuă pe România Liberă

Mircea Basescu ramane dupa gratii. Decizia instantei este valabila si pentru Marian Capatana

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, ramane dupa gratii. Tribunalul Constanta a respins cererea sa de a primi arest la domiciliu. Nici Marian Capatana n-a avut sorti de izbanda cu solicitarea sa.

Mircea Basescu ramane in arest

Update 11. 48 - Tribunalul Constanta a decis, vineri, ca Mircea Basescu va ramane in arest preventiv, respingand astfel cererea acestuia de arest la domiciliu. __________________________________Stirea initiala.

Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, ramane in arest: Decizia este definitiva

Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, ramane in arest. Decizia luata marti de Curtea de Apel Constanta este definitiva. Magistratii au mai decis ca Ion Grinica Anghel, fiul lui Bercea Mondial, sa nu.

Mircea Basescu cere arest la domiciliu

Avocatul lui Mircea Basescu a inaintat o cerere pentru schimbarea masurii de arest preventiv in arest la domiciliu, relateazaB1 TV. Astfel, aparatorul lui Basescu spera la masura controlului judiciar sau.

Judecatoarea care l-a trimis pe Mircea Basescu in arest preventiv, accidentata in fata Tribunalului

Magistratul Brandusa Gheorghe, de la Tribunalul Bucuresti, care a dispus arestarea preventiva a lui Mircea Basescu, a fost implicata, miercuri, intr-un accident rutier. Judecatoarea a fost transportata la spital dupa ce a acuzat dureri de spate. Accidentul a avut loc pe Bulevardul Unirii, chiar in fata instantiei la care lucreaza Brandusa Gheorghe. Judecatoarea, aflata la volanul masinii sale, a vrut sa vireze la stanga, insa nu s-a asigurat si a fost lovita lateral de un alt sofer care venea din spate.

Magistratii de la Tribunalul Constanta au decis ca Mircea Basescu sa ramana in arest

UPDATE 11:47 Mircea Basescu ramane in arest, nefiind acceptata cererea sa de arest la domiciliu. Decizia Tribunalului Constanta poate fi atacata cu contestatie in 48 de ore la Curtea de ApelConstanta.

Ginerele lui BERCEA MONDIAL ramane in arest. Decizia CAB este DEFINITIVA

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, marti ca Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, trimis in judecata pentru santajarea fratelui presedintelui, Mircea Basescu, sa ramana in arest. Decizia este definitiva.

Magistratii de la Tribunalul Constanta au decis ca Mircea Basescu si Marian Capatana sa ramana in arest

UPDATE 11:47 Mircea Basescu ramane in arest, nefiind acceptata cererea sa de arest la domiciliu. Decizia Tribunalului Constanta poate fi atacata cu contestatie in 48 de ore la Curtea de ApelConstanta.

Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest preventiv

Update 11. 48 - Tribunalul Constanta a decis, vineri, ca Mircea Basescu va ramane in arest preventiv, respingand astfel cererea acestuia de arest la domiciliu. Mircea Basescu si Marian Capatana,.

Mircea Basescu vrea acasa. Fratele presedintelui si-ar dori sa stea in arest la domiciliu: Am luat totul ca pe o gluma

Mircea Basescu face o noua incercare de a iesi din inchisoare. Dupa ce judecatorii i-au respins schimbarea arestarii preventive cu punerea sub control judiciar, fratele presedintelui vrea in arest la domiciliu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )