Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Victor Ponta, despre tragedia din Ucraina: Suntem cu totii socati, vinovatii trebuie gasiti rapid si pedepsiti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta, despre tragedia din Ucraina: Suntem cu totii socati, vinovatii trebuie gasiti rapid si pedepsiti

Premierul Victor Ponta se declara socat de tragedia din Ucraina si afirma, pe contul lui de Facebook, ca vinovatii trebuie gasiti rapid si pedepsiti. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre tragedia din Ucraina: Suntem cu totii socati, vinovatii trebuie gasiti rapid si pedepsiti

Premierul Victor Ponta se declara socat de tragedia din Ucraina si afirma, pe contul lui de Facebook, ca vinovatii trebuie gasiti rapid si pedepsiti.

VIDEO Victor Ponta despre postul de comisar european: Guvernul nominalizeaza

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca presedintele Traian Basescu vrea sa nominalizeze comisarul european din partea Romaniei, dar nu i-a acordat mandat in acest sens sefului statului, intrucat Guvernul este cel care face acest lucru, transmite Agerpres.

Victor Ponta, despre MTO-ul din intalnirea cu Basescu: Limba engleza a domnului presedinte ma duce mereu in confuzie

Premierul Victor Ponta a afirmat, in legatura cu discutia despre legea reducerii CAS de la Cotroceni facuta publica de Administratia Prezidentiala, ca nu termenul MTO Medium Term Objective - Obiectivul bugetar pe termen mediu - n. r. ) folosit de Traian Basescu i-a creat probleme, ci limba engleza a presedintelui. De asemenea, premierul a declarat ca presedintele facea confuzii grave si ca nu cunostea abecedarul fiscal-bugetar. Nu era cazul sa ii predau o lectie, a spus Ponta.

Barack Obama a discutat la telefon cu Angela Merkel despre situatia din Ucraina

Presedintele american Barack Obama si cancelarul german Angela Merkel au discutat, marti, la telefon despre situatia din Ucraina, Iran si cooperarea bilaterala, aceasta fiind prima conversatie intre cei doi lideri dupa expulzarea sefului serviciilor secrete americane de catre Berlin.

Victor Ponta despre postul de comisar european: Guvernul nominalizeaza

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca presedintele Traian Basescu vrea sa nominalizeze comisarul european din partea Romaniei, dar nu i-a acordat mandat in acest sens sefului statului, intrucat Guvernul este cel care face acest lucru, transmite Agerpres.

NATO analizeaza datele de zbor a doua avioane AWACS din Romania si Polonia, in tragedia din Ucraina

Doua avioane de supraveghere AWACS ale NATO isi desfasurau activitatea in spatiul aerian al Poloniei si Romaniei la momentul accidentului din Ucraina, iar datele de zbor ale acestora sunt in curs de examinare,.

Actiunile companiei Malaysia Airlines, in scadere, dupa tragedia din Ucraina

Actiunile companiei Malaysia Airlines au inchis sedinta de vineri in scadere cu 11%, anunta AFP, citat de B1tv. Jurnalistii straini mai adauga ca pe parcursul sedintei s-a indregistrat o scadere de 18%.

VIDEO Victor Ponta: Vrem sa introducem reducerea CAS de la 1 octombrie

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, in deschiderea sedintei de Guvern, ca intentioneaza sa introduca masura de reducere a contributiilor de asigurari sociale de la 1 octombrie, subliniind ca aceasta este sustenabila. Seful Executivului le-a cerut ministrilor care au si calitatea de parlamentari sa mearga in legislativ in luna septembrie pentru a revota legea pentru reducerea CAS.

O companie din Australia s-a folosit de tragedia din Ucraina pentru a-si face reclama

O companie australiana s-a folosit de tragedia aviatica produsa joi in estul Ucrainei pentru a-si promova asigurarile de viata pe care le comercializeaza, relateaza Sydney Morning Herald, in editia electronica.

Adevarul Live, ora 11.00: Catalin Predoiu, candidatul PDL la prezidentiale, explica sansele dreptei de a se uni si de a-l invinge pe Victor Ponta

Catalin Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidentiale, vorbeste, la Adevarul Live de la ora 11. 00, despre unificarea dreptei, despre candidatul cu cele mai mari sanse sa-l invinga pe Victor Ponta, despre relatia tensionata cu Traian Basescu si PMP, dar si despre sansele lui Mihai Razvan Ungureanu de a ajunge candidatul comun al PDL si PNL pentru Cotroceni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )