Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO. Vin zile cu vreme schimbatoare. Prognoza meteo pana pe 13 aprilie.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Vin zile cu vreme schimbatoare. Prognoza meteo pana pe 13 aprilie.

In urmatoarele zile vremea se va raci accentuat. De miercuri apar si ploile, in mai multe regiuni. Meteorologii spun insa ca, incepand de vineri, temperaturile se vor mai creste. Pana in 4 aprilie, vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada,inregistrandu-se, in medie, temperaturi maxime de 18. 21 de grade si minime de5. 8 grade. Apoi temperaturile vor marca o scadere accentuata, pana la o mediede 13 grade a temperaturilor maxime si de 3 grade a minimelor nocturne. In doua . continuă pe România Liberă

Vin zile cu vreme schimbatoare. Prognoza meteo pana pe 13 aprilie.

In urmatoarele zile vremea se va raci accentuat. De miercuri apar si ploile, in mai multe regiuni. Meteorologii spun insa ca, incepand de vineri, temperaturile se vor mai creste. Pana in 4 aprilie, vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada,inregistrandu-se, in medie, temperaturi maxime de 18. 21 de grade si minime de5. 8 grade. Apoi temperaturile vor marca o scadere accentuata, pana la o mediede 13 grade a temperaturilor maxime si de 3 grade a minimelor nocturne. In doua .

Prognoza meteo pe doua saptamani: cum va fi vremea de Florii

Pana pe 13 aprilie vom avea parte de temperaturi maxime ce vor oscila intre 12 si 18 grade Celsius. Specialistii au anuntat ca in Moldova, valorile minime se vor apropia de pragul de inghet. De asemenea, in aceasta perioada sunt asteptate ploi in aproape toata tara.

Vremea se incalzeste. Prognoza meteo pentru week-end, in Bucuresti si in restul tarii

Vremea se incalzeste in week-endul care urmeaza, astfel ca temperatura maxima va atinge sambata 20 de grade Celsius, arata prognoza meterologilor, informeaza Mediafax. Sambata, vremea va deveni in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )