Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO Zarnesti, locul din Romania unde se fac bombe care transforma noaptea in zi. Fabrica produce arme de 77 de ani

Adevărul Adevărul,
VIDEO Zarnesti, locul din Romania unde se fac bombe care transforma noaptea in zi. Fabrica produce arme de 77 de ani

Fabrica de la Zarnesti din judetul Brasov, fondata in anul 1938, a facut parte din celebrul grup industrial Malaxa, un numede referinta in perioada interbelica. De atunci si pana azi a functionat sub nume ca Uzina 6 Martie 1948-1990) si UzinaMecanicaTohan 1990-1998). continuă pe Adevărul

Maramuresul si Timisul, singurele judete din Romania unde mai are loc Lets Do It, Romania!

Maramuresul si Timisul sunt singurele judete din Romania unde se va continua actiunea Lets Do It, Romania!, cel mai mare proiect de implicare sociala organizat pana in prezent in Romania. Scopul proiectului de la inceput a fost acela de curatare a mormanelor de gunoi generate de oameni in arealele naturale ale tarii, intr-o singura zi.

Emisiunea Condamnatii prezinta cazul primului comdamnat pentru terorism din Romania (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat in emisiunea Condamnatii cazul primului comdamnat pentru terorism din Romania. Aventura lui Florin Lesch a inceput in iarna anului 2004, cand a intrat in atentia Serviciului.

Asexualii din Romania: unde gasesc sprijin persoanele care nu simt deloc atractie sexuala

Asexualii din Romania. Iubesc, isi doresc sa se casatoreasca, dar nu si sa intretina relatii intime. Acest lucru ii face pe asexuali sa para mai degraba frigizi sau neimpacati cu propria sexualitate, specialistii afirma insa contrariul. Romanii asexuali au chiar o comunitate online numai a lor.

Emisiunea Condamnatii prezinta cazul primului comdamnat pentru terorism din Romania

Adriana Stoicescu a prezentat in emisiunea Condamnatii cazul primului comdamnat pentru terorism din Romania. Aventura lui Florin Lesch a inceput in iarna anului 2004, cand a intrat in atentia Serviciului.

United Nations Global Compact si-a lansat filiala din Romania. Fundatia Mereu Aproape, invitata sa adere la retea

Reteaua UN Global Compact si-a lasat filiala din Romania si isi propune sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii in Romania. Deja la retea au fost invitate sa adere mai multe companii si ONG-uri.

Compania Schweighofer ameninta cu concedieri masive si retragerea din Romania

Compania austriaca Schweighofer Holzindustrie afirma ca s-ar putea retrage din Romania din cauza noului Cod Silvic, actiune care ar putea pune in pericol pana la 3. 000 de locuri de munca, transmite APA,.

Compania Holzindustrie Schweighofer ameninta ca pleaca din Romania

Compania austriaca Holzindustrie Schweighofer a avertizat, vineri, ca s-ar putea retrage din Romania, din cauza noului Cod Silvic, potrivit agentiei APA, conform Mediafax.

Austriecii de la Schweighofer nu exclud retragerea din Romania. Compania are peste 2 500 de angajati

Compania austriaca Schweighofer s-ar putea retrage din Romania din cauza noului Cod Silvic, anunta Agerpres. Un purtator de cuvant al companiei austriece citat de Agerpres a declarat ca impactul noii legi nu.

Schweighofer Holzindustrie ameninta cu retragerea din Romania din cauza noului Cod Silvic

Compania austriaca Schweighofer Holzindustrie afirma ca s-ar putea retrage din Romania din cauza noului Cod Silvic, actiune care ar putea pune in pericol pana la 3. 000 de locuri de munca, transmite APA, preluata de Agerpres.

Leroy Merlin deschide in Ploiesti cel de-al treilea magazin din Romania

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin deschide joi, 14 mai, la Ploiesti, cel de-al treilea magazin din Romania, situat in cadrul centrului comercial din comuna Blejoi, judetul Prahova si este primul magazin bauMax care se redeschide sub numele Leroy Merlin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )