Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO. Zeci de amenzi pentru soferii bucuresteni.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Zeci de amenzi pentru soferii bucuresteni.

Politistii au dat zeci de amenzi soferilor bucuresteni care au incalcat codul rutier. Actiunea s-a desfasurat in noaptea de vineri spre sambata. Brigada de politie Bucuresti a facut o razie pe strazile Capitalei pentru a-i prinde pe soferii care conduc bauti. Au decoperit ina soferi care aveau defectiuni tehnice la masini, treceau pe rosu, nu acordau prioritate sau circulau cu viteza prea mare. // Au gasit si cativa soferi care aveau o alcolemie mai mare decat cea legal . continuă pe România Liberă

Zeci de amenzi pentru soferii bucuresteni.

Politistii au dat zeci de amenzi soferilor bucuresteni care au incalcat codul rutier. Actiunea s-a desfasurat in noaptea de vineri spre sambata. Brigada de politie Bucuresti a facut o razie pe strazile Capitalei pentru a-i prinde pe soferii care conduc bauti. Au decoperit ina soferi care aveau defectiuni tehnice la masini, treceau pe rosu, nu acordau prioritate sau circulau cu viteza prea mare. Au gasit si cativa soferi care aveau o alcolemie mai mare decat cea legal admisa.

FOTO-VIDEO Zeci de elevi de la Olt, premiati intr-un proiect de protejare a mediului inconjurator

Sala de sedinte a Consiliului Judetean Olt a fost luata cu asalt, joi 12 decembrie, de catre aproape o suta de copii si profesori, participanti activi in cadrul unui proiect de conservare a biodiversitatii in judet. intalnirea a avut ca scop premierea castigatorilor concursului Ecolideri pentru viitor, organizat in cadrul proiectului anterior mentionat derulat cu fonduri europene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )