Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Zgonea: Blaga a visat motiune de cenzura.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Zgonea: Blaga a visat motiune de cenzura.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi dupa-amiaza, ca programul politic al Executivului nu a ajuns la Parlament, conform B1. ro. Totodata, deputatul a precizat ca motiunea de cenzura anuntata de PDL este doar un vis al lui Vasile Blaga. Citeste si: Semnele de intrebare ale acordului Basescu-Ponta Documentul nu a ajuns nici la Camera, nici la Senat. Poate ajunge azi sau maine. Dupa ce va ajunge, teoretic, ar trebui sa convocam Biroul Permanent Reunit, a aratat . continuă pe România Liberă

Zgonea: Programul Guvernului nu a ajuns in Parlament. Blaga a visat motiune de cenzura

Presedintele CamereiDeputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi dupa-amiaza, ca programul politic al Executivului nu a ajuns la Parlament. Documentul nu a ajuns nici la Camera, nici la Senat. Poate ajunge.

MRU: Forta Civica sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ponta.

Presedintele partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, joi, ca parlamentarii partidului sau vor sustine orice motiune de cenzura care ar putea fi initiata impotriva Guvernului Ponta III, conform Agerpres. Citeste si: VIDEO. Zgonea: Blaga a visat motiune de cenzura Forta Civica, prin toti parlamentarii sai, se angajeaza sa sustina orice motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta III. In nenumarate randuri, am facut vorbire de inerenta si obligativitatea initierii unei .

INTERVIU Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert Constanta: Daca trece Portul Constanta la administratia locala, orice investitie se blocheaza

Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert Constanta si vicepresedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, explica de ce nu este o varianta acceptabila trecerea Portului Constanta la administratia locala si care este importanta lui in economia Romaniei. Daraban critica faptul ca guvernele nu se preocupa de elaborarea unei strategii complexe pentru dezvoltarea portului si spune ca puterea dobandita de baronii locali poate alunga potentialii investitori: Cand vad ca se formeaza poluri din acestea de putere totala, la un moment dat creezi panica, creezi sentimentul investitorilor ca daca vor sa intre acolo trebuie sa discute cu un jupan.

Zgonea: Programul Guvernului nu a ajuns in Parlament. Blaga a visat motiune de cenzura (VIDEO)

Presedintele CamereiDeputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi dupa-amiaza, ca programul politic al Executivului nu a ajuns la Parlament. Documentul nu a ajuns nici la Camera, nici la Senat. Poate ajunge.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )