Viitorul Greciei in zona euro nu este inca asigurat.
Germania si Olanda mentin presiunile asupra premierului elen Antonis Samaras, pentru respectarea reformelor convenite, ministrii de Finante din cele doua state avertizand ca viitorul Greciei in zona euro nu este inca asigurat, transmite Bloomberg. Nu s-a decis inca. Vrem ca Grecia sa ramana in zona euro, dar are multe de facut, a afirmat ministrul de Finante german Wolfgang Schaeuble intr-un interviu acordat televiziunii ZDF, citat de Mediafax. Omologul sau olandez Jan Kees de Jager a . continuă pe România Liberă
• Germania si Olanda: Viitorul Greciei in zona euro nu este inca asigurat
Germania si Olanda mentin presiunile asupra guvernului elen, pentru respectarea reformelor cuvenite, ministri de Finante din cele doua state avertizand ca viitorul Greciei in zona euro nu este inca asigurat,.
• Schaeuble: Vrem ca Grecia sa ramana in zona euro, dar are multe de facut
Germania si Olanda mentin presiunile asupra premierului elen, Antonis Samaras, pentru respectarea reformelor convenite, ministrii de Finante din cele doua state avertizand ca viitorul Greciei in zona euro nu este inca asigurat, informeaza Antena3. ro.
• Kudrin, Rusia: Mentinerea Greciei in zona euro e imposibila
Mentinerea Greciei in zona euro este un lucru deja imposibil, iar probabilitatea ca Italia si Spania sa fie urmatoarele tari in aceasta situatie este foarte ridicata, potrivit fos-tului minis-tru de finante al Rusiei, Alexei Kudrin.
• Germania si Olanda mentin presiunile asupra Greciei: Vrem sa ramana in zona euro, dar are multe de facut
Germania si Olanda mentin presiunile asupra premierului elen Antonis Samaras, pentru respectarea reformelor convenite, ministrii de Finante din cele doua state avertizand ca viitorul Greciei in zona euro nu este.
• FMI avertizeaza: Agravarea crizei din zona euro va lovi in leu si PIB
Intensificarea puternica a crizei din zona euro, cu probabilitate medie de materializare, ar avea un impact major asupra Romaniei, fiind posibila o scadere economica de 5% si o depreciere a leului cu 15-20%, avertizeaza expertii FMI.
• Datoria guvernamentala din zona euro: 90% din PIB
Datoria guvernamentala din zona euro a continuat sa creasca in trimestrul al doilea din 2012, aceasta ajungand la niveluri extreme in unele tari din regiune, conform Eurostat.