Libnet.ro
UNICEF

01:05

Datoria guvernamentala din zona euro: 90% din PIB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Datoria guvernamentala din zona euro: 90% din PIB

Datoria guvernamentala din zona euro a continuat sa creasca in trimestrul al doilea din 2012, aceasta ajungand la niveluri extreme in unele tari din regiune, conform Eurostat. continuă pe Ziarul Bursa

FMI: Agravarea crizei din zona euro ar putea reduce PIB cu 5% in Romania

Leul ar scadea cu 15-20% Intensificarea puternica a crizei din zona euro, cu probabilitate medie de materializare, ar avea un impact major asupra Romaniei, fiind posibila o scadere economica de 5% si o depreciere a leului cu 15-20%, avertizeaza expertii FMI.

FMI avertizeaza: Agravarea crizei din zona euro va lovi in leu si PIB

Intensificarea puternica a crizei din zona euro, cu probabilitate medie de materializare, ar avea un impact major asupra Romaniei, fiind posibila o scadere economica de 5% si o depreciere a leului cu 15-20%, avertizeaza expertii FMI.

FMI: Agravarea crizei din zona euro ar putea reduce PIB cu 5% in Romania; leul ar scadea cu 15-20%

Oficialii FMI avertizeaza ca intensificarea puternica a crizei din zona euro, cu probabilitate medie de materializare, ar avea un impact major asupra Romaniei, fiind posibila o scadere economica de 5% si o.

FMI: Economia Romaniei ar putea sa scada cu 5%

Leul risca o depreciere de 15-20% Intensificarea puternica a crizei din zona euro, cu probabilitate medie de materializare, ar avea un impact major asupra tarii noastre, fiind posibila o scadere economica de 5% si o depreciere a leului cu 15-20%, avertizeaza expertii Fondului Monetar International FMI).

Evolutia preturilor materiilor prime si instabilitatea din zona Euro, factori ce pot afecta companiile din industria alimentara

EFMI Business School Romania lanseaza raportul Romanian Food Compass 2012-2013: Executive Survey and Market Trends, potrivit unui comunicat de presa.

Germanii, convinsi ca zona euro nu a depasit criza

Cea mai mare parte a germanilor -96%- apreciaza ca criza din zona euro nu a fost depasita, arata un sondaj al Institutului Forsa realizat pentru revista Stern, citat de AFP, informeaza sursele de presa.

Pesimism sau realism? Germanii sunt convinsi ca zona euro nu a depasit criza

Cea mai mare parte a germanilor 96 la suta) apreciaza ca criza din zona euro nu a fost depasita, arata un sondaj al Institutului Forsa realizat pentru revista Stern, citat de AFP. Numai 3 % considera ca probl.

Recesiune globala si pierderi de 17 trilioane euro daca cele mai slabe tari parasesc zona euro - studiu

O iesire a Greciei din zona euro, urmata de alte exit-uri in cazul Spaniei, Italiei si Portugaliei, ar reduce cresterea economica globala cu 17 trilioane de euro, provocand o recesiune mondiala care ar urma sa loveasca atat SUA cat si China, arata un.

Kudrin, Rusia: Mentinerea Greciei in zona euro e imposibila

Mentinerea Greciei in zona euro este un lucru deja imposibil, iar probabilitatea ca Italia si Spania sa fie urmatoarele tari in aceasta situatie este foarte ridicata, potrivit fos-tului minis-tru de finante al Rusiei, Alexei Kudrin.

Sorin Oprescu a aprobat ridicarea unei cladiri cu trei etaje pe un teren protejat din zona Kiseleff

Primarul Capitalei are o noua initiativa care ar putea ameninta monumentele istorice. Este vorba despre terenul din Soseaua Kisellef, nr. 45, ce gazduieste o copie a gradinilor de la Versailles. Edilul a aprobat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )