Libnet.ro
UNICEF

11:30

Viktor Ianukovici cedeaza in fata protestatarilor: anunta alegeri prezidentiale anticipate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viktor Ianukovici cedeaza in fata protestatarilor: anunta alegeri prezidentiale anticipate

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a anuntat vineri un scrutin prezidential anticipat, o reforma constitutionala si formarea unui guvern de unitate nationala, tot atatea concesii majore in urma baii de sange de joi, in centrul Kievului, relateaza. continuă pe Wall-Street Ro

Proteste Ucraina. Viktor Ianukovici este de acord sa convoace alegeri anticipate in 2014

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, este de acord cu organizarea de alegeri prezidentiale si parlamentare anticipate in anul 2014, anunta premierul Poloniei, Donald Tusk, citat de AFP. S-a convenit cu prese.

UCRAINA. Ianukovici anunta alegeri anticipate.

Presedintele Viktor Ianukovici a anuntat vineri un scrutin prezidential anticipat, transmite AFP, citat de Mediafax. Ianukovici accepta totodata o reforma constitutionala si formarea unui guvern de uniune nationala, potrivit unui comunicat emis de presedintie. Anunt lansarea unei proceduri in vederea unor alegeri prezidentiale anticipate, a declarat presedintele ucrainean, citat intr-un comunicat, fara sa precizeze o data in acest sens. Lansez, de asemenea, procesul de revenire la .

Ucraina: Viktor Ianukovici este de acord sa convoace alegeri anticipate in 2014. Un guvern de uniune nationala ar urma sa fie creat la Kiev

Premierul ucrainean Donald Tusk a anuntat, joi seara, ca presedintele Viktor Ianukovici este de acord cu organizarea de alegeri prezidentiale si parlamentare anticipate in anul 2014, citeaza Mediafax. S-a.

Presedintele Traian Basescu a facut un apel catre Viktor Ianukovici sa nu ordone reprimarea protestatarilor din Kiev

Presedintele Traian Basescu a facut un apel catre omologul sau ucrainean, Viktor Ianokovici, pentru a nu recurge la forta si sa nu ordone reprimarea protestatrilor, potrivit unui comunicat al Administratiei.

UPDATE. VIDEO. Baie de sange la Kiev. Viktor Ianukovici anunta un armistitiu si reluarea ...

Ministrii europeni si-au anulat intalnirea cu presedintele ucrainean Viktor Ianukovici din motive de securitate, informeaza Mediafax. Mai multi sportivi ucraineni vor parasi Jocurile Olimpice de la Soci din cauza violentelor care au loc in tara lor, a anuntat joi Comitetul Olimpic International, citat de Russia Today. Cel putin o persoana a murit si alte zece au fost ranite, in urma violentelor care s-au reluat joi la Kiev, Mediafax. Victima si ranitii au fost .

UPDATE. Baie de sange la Kiev. Viktor Ianukovici anunta un armistitiu si reluarea ...

Ambasada Marii Britanii in Ucraina este inchisa temporar din cauza situatiei din tara. Daca intrebarea dumneavoastra este urgenta, va rugam sa ne trimiteti un e-mail, anunta Ambasada, pe site-ul oficial. Bilantul violentelor de la Kiev a ajuns la 28 de morti si 445 de persoane spitalizate, a anuntat joi Ministerul ucrainean al Sanatatii, citat de Russia Today. Doi cetateni straini figureaza pe lista ranitilor. -- Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a anuntat .

Baie de sange la Kiev. Viktor Ianukovici anunta un armistitiu si reluarea negocierilor cu ...

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a anuntat miercuri un armistitiu si reluarea negocierilor cu opozitia. Dupa o reuniune intre presedintele ucrainean si trei lideri din cadrul opozitiei, partile au anuntat un armistitiu si reluarea negocierilor pentru a opri baia de sange si pentru a stabiliza situatia, a anuntat Presedintia Ucrainei intr-un comunicat. 26 de morti, sute de raniti. Scene de razboi fara precedent in ultimele decenii intr-o capitala europeana, cladiri publice si .

Iulia Timosenko cere inlaturarea lui Viktor Ianukovici si judecarea acestuia pentru crime

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, trebuie adus in fata justitiei pentru crimele in masa comise, afirma Iulia Timosenko, unul dintre liderii opozitiei ucrainene, indemnand partidele proeuropene sa nu.

Ucraina: Viktor Ianukovici sfideaza protestatarii. Liderii international iau in considerare aplicarea de sanctiuni

Intr-un discurs rostit miercuri dimineata, contestatul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici i-a invinovatit pe liderii opozitiei pentru violentele din tara, care persista de mai bine de trei luni. Oficialii internationali si-au exprimat ingrijorarea fata de problema ucraineana, cerand instaurarea urgenta a pacii, dupa ce ziua de marti a fost consemnata drept cea mai sangeroasa de cand fosta republica sovietica si-a castigat independenta.

Ucraina: Manifestantii ataca sediul partidului lui Viktor Ianukovici

Manifestantii ucraineni au asediat, marti, sediul Partidului Regiunilor al presedintelui Viktor Ianukovici. Dupa ce au aruncat cu pietre si cokteiluri Molotov, circa 200 si 300 de manifestanti au preluat.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )