Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viktor Orban: Migratiile actuale ameninta civilizatia Europei

Hotnews Hotnews,
 Viktor Orban: Migratiile actuale ameninta civilizatia Europei

Migratiile actuale spre Europa ameninta civilizatia continentului, a afirmat marti premierul conservator ungar Viktor Orban, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Viktor Orban: Conversia creditelor in franci elvetieni, masura care a salvat Ungaria

Premierul Viktor Orban a spus vineri ca guvernul sau ar fi cazut daca Ungaria nu ar fi convertit in forinti credite ipotecare in franci elvetieni de mai multe miliarde inainte de cresterea masiva din ianuarie a monedei elvetiene. Executivul de la Budapesta a ordonat la sfarsitul anul trecut bancilor ungare, dintre care circa jumatate sunt cu capital strain, sa converteasca creditele la cursul de atunci. Daca nu am fi procedat astfel, saltul brusc al francului, venit dupa decizia-soc a Bancii Nationale a Elvetiei de a elimina plafonarea acestuia in raport cu euro, ar fi fost catastrofal pentru Ungaria, a declarat vineri intr-un discurs Ludovic Orban.

Avertismentul presedintele Comisiei Europene pentru Viktor Orban: Introducerea pedepsei cu moartea inseamna divortul de UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a trimis un avertisment dur Ungariei, indemnand-o sa abandoneze ideea introducerii pedepsei cu moartea. in cazul in care premierul ungar Viktor Orban va insista asupra acesei masuri, tara sa va trebui sa paraseasca Uniunea Europeana, a declarat transant Juncker.

Viktor Orban vrea sa imbunatateasca UE, nu sa o paraseasca

Liderul populist ungar Viktor Orban a dat asigurari ieri ca exclude o iesire a tarii sale din Uniunea Europeana, revendicandu-si totodata dreptul de a o ameliora, potrivit AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )