Libnet.ro
UNICEF

17:30

II vine randul? Radu Mazare este audiat la DNA Constanta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
II vine randul? Radu Mazare este audiat la DNA Constanta

Primarul Constantei, Radu Mazare, este audiat, vineri, la DNA Constanta, el sustinand ca a fost chemat de procurori pentru un dosar in care este suspect, vizand un teren din statiunea Mamaia care a fost vandut de Consiliul Local Constanta. continuă pe Wall-Street Ro

Radu Mazare este audiat intr-un dosar privind vanzarea unui teren din Mamaia

Primarul Constantei, Radu Mazare, este audiat, azi, la DNA Constanta, el sustinand ca a fost chemat de procurori pentru un dosar in care este suspect, vizand un teren din statiunea Mamaia care a fost vandut de Consiliul Local Constanta, potrivit surselor din presa.

Radu Mazare, audiat la DNA Constanta, intr-un dosar in care este cercetat pentru fapte penale

PrimarulmunicipiuluiConstanta, Radu Mazare, este audiat, vineri, la sediulDirectieiNationale Anticoruptie DNA), relateazaB1 TV. Edilul a fost citat la ora 13:00 la.

Radu Mazare, audiat la DNA Constanta: M-au chemat sa ma anunte ca s-a extins urmarirea penala intr-un dosar legat de retrocedari

UPDATE Ora 14. 10 Primarul Radu Mazare a declarat vineri la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Constanta, ca a fost instiintat ca s-a extins urmarirea penala in ceea ce il priveste intr-un dosar legat de retrocedari, fiind acuzat de abuz in serviciu.

Radu Mazare, chemat la DNA pentru a fi audiat. in Romania, stiu cand ma culc, nu stiu ce se intampla a doua zi

Radu Mazare a fost chemat la DNA pentru a fi audiat in legatura retrocedarea unui teren care s-a realizat in urma cu zece ani. Eu sunt suspect in dosarul acesta de la Constanta de mai multa vreme. Nu stiu ce.

Radu Mazare, chemat la DNA pentru a fi audiat. S-a extins urmarirea penala

UPDATE - Primarul ConstanTei, Radu Mazare, a iesit de la DNA dupa aproape 20 de minute. Edilul a spus ca i-a fost adusa la cunostinta o noua acuzatie, de abuz in serviciu, pentru ca nu a suspendat din.

Radu Mazare, asteptat la DNA Constanta pentru audieri in dosarul retrocedarilor din Mamaia

Primarul Radu Mazare este asteptat vineri, 6 februarie, la ora 13. 00, la sediul DNA Constanta pentru audieri. Potrivit unor surse, edilul a fost chemat de procurorii anticoruptie pentru a da explicatii legate de retrocedarea unui teren in Mamaia.

Radu Mazare si perchezitiile DNA: Daca nu ma salta ma duc sa ma dau cu caiacul

DNA face perchezitii la sediul Primariei Constanta joi dimineata, iar primarul Radu Mazare a declarat ca s-a pregatit pentru orice, iar daca nu este saltat se va duce sa se dea cu caiacul.

Radu Mazare, reclamat la DNA de Asociatia Elevilor din Constanta pentru un prejudiciu de peste 50 milioane euro

Problemele cu justitia nu se mai termina pentru Radu Mazare. Acesta va fi reclamat la DNA de asociatia elevilor din Constanta, pentru un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro. Elevii vor depune o plangere.

UPDATE. Omul de afaceri Sorin Strutinsky, apropiat al lui Radu Mazare, audiat la DNA. Ar fi luat mita peste 600.000 de lei

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, apropiat al primarului din Constanta Radu Mazare, este audiat, miercuri,la DNA, intr-un dosar de mita si trafic de influenta. El a fost ridicat din Bucuresti, conform unor surse judiciare.

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, apropiat al lui Radu Mazare, audiat la DNA, intr-un dosar de mita si trafic de influenta

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, apropiat al primarului din Constanta Radu Mazare, este audiat, miercuri,la DNA, intr-un dosar de mita si trafic de influenta. El a fost ridicat din Bucuresti, conform unor surse judiciare.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )