Libnet.ro
UNICEF

14:30

Radu Mazare, chemat la DNA pentru a fi audiat. in Romania, stiu cand ma culc, nu stiu ce se intampla a doua zi

Antena3 Antena3,
Radu Mazare, chemat la DNA pentru a fi audiat. in Romania, stiu cand ma culc, nu stiu ce se intampla a doua zi

Radu Mazare a fost chemat la DNA pentru a fi audiat in legatura retrocedarea unui teren care s-a realizat in urma cu zece ani. Eu sunt suspect in dosarul acesta de la Constanta de mai multa vreme. Nu stiu ce. continuă pe Antena3

Radu Mazare, chemat la DNA pentru a fi audiat. S-a extins urmarirea penala

UPDATE - Primarul ConstanTei, Radu Mazare, a iesit de la DNA dupa aproape 20 de minute. Edilul a spus ca i-a fost adusa la cunostinta o noua acuzatie, de abuz in serviciu, pentru ca nu a suspendat din.

Radu Mazare cere DNA sa il lase sa plece in Statele Unite pentru o afacere privind Portul Constanta

Radu Mazare, pe urmele lui Nicusor Constantinescu. Aflat sub control judiciar in dosarul campusului social Henri Coanda, Radu Mazare i-a cerut procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sa-l lase sa plece.

Radu Mazare, asteptat la DNA Constanta pentru audieri in dosarul retrocedarilor din Mamaia

Primarul Radu Mazare este asteptat vineri, 6 februarie, la ora 13. 00, la sediul DNA Constanta pentru audieri. Potrivit unor surse, edilul a fost chemat de procurorii anticoruptie pentru a da explicatii legate de retrocedarea unui teren in Mamaia.

Radu Mazare, reclamat la DNA de elevii din Constanta

Asociatia Elevilor din Constanta va depune o plangere penala la DNA pe numele primarului Mazare Radu-Stefan pentru un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro.

Elevii il reclama pe Radu Mazare la DNA. Reactia primarului

Asociatia Elevilor din Constanta a anuntat ca va depune astazi o noua plangere penala, la Directia Nationala Anticoruptie - Structura centrala, pe numele primarului Municipiului Constanta, Mazare Radu-Stefan, sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu.

UPDATE. Perchezitii DNA la Primaria Constanta. Radu Mazare: S-ar putea sa nu ma intorc acasa

Mai multe persoane s-au adunat la sediul Primariei din Constanta, pentru a-l sustine pe Radu Mazare. ---Procurorii DNA fac, joi, 13 perchezitii in Bucuresti, Constanta si Cluj, la sediile unor firme,.

Radu Mazare, reclamat la DNA de Asociatia Elevilor din Constanta pentru un prejudiciu de peste 50 milioane euro

Problemele cu justitia nu se mai termina pentru Radu Mazare. Acesta va fi reclamat la DNA de asociatia elevilor din Constanta, pentru un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro. Elevii vor depune o plangere.

Radu Mazare si perchezitiile DNA: Daca nu ma salta ma duc sa ma dau cu caiacul

DNA face perchezitii la sediul Primariei Constanta joi dimineata, iar primarul Radu Mazare a declarat ca s-a pregatit pentru orice, iar daca nu este saltat se va duce sa se dea cu caiacul.

II vine randul? Radu Mazare este audiat la DNA Constanta

Primarul Constantei, Radu Mazare, este audiat, vineri, la DNA Constanta, el sustinand ca a fost chemat de procurori pentru un dosar in care este suspect, vizand un teren din statiunea Mamaia care a fost vandut de Consiliul Local Constanta.

Radu Mazare este audiat intr-un dosar privind vanzarea unui teren din Mamaia

Primarul Constantei, Radu Mazare, este audiat, azi, la DNA Constanta, el sustinand ca a fost chemat de procurori pentru un dosar in care este suspect, vizand un teren din statiunea Mamaia care a fost vandut de Consiliul Local Constanta, potrivit surselor din presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )