Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vineri, 13 - legendele si superstitiile despre cea mai blestemata zi. De ce nu ai voie sa porti negru si cum devine aceasta data mai periculoasa pentru femei

Adevărul Adevărul,
Vineri, 13 - legendele si superstitiile despre cea mai blestemata zi. De ce nu ai voie sa porti negru si cum devine aceasta data mai periculoasa pentru femei

Vineri, 13- ziua in care oamenii isi schimba planurile, amana operatiile si incearca sa nu faca lucruri esentiale pentru a nu fi loviti de ghinion. Superstitiile inradacinate adanc la aceasta data devin de-a dreptul apocaliptice daca in aceasta zi iti iese in cale o pisica neagra. continuă pe Adevărul

Vineri, 13-legendele si superstitiile despre cea mai blestemata zi. De ce nu ai voie sa porti negru si cum devine aceasta data mai periculoasa pentru femei

Vineri, 13- ziua in care oamenii isi schimba planurile, amana operatiile si incearca sa nu faca lucruri esentiale pentru a nu fi loviti de ghinion. Superstitiile inradacinate adanc la aceasta data devin de-a dreptul apocaliptice daca in aceasta zi iti iese in cale o pisica neagra.

Saracia este cea mai cruda forma de violenta sau a privi altfel spre ora de religie

Saracia este cea mai cruda forma de violenta, spunea Ghandi. in ultimile saptamini, s-a polemizat atit despre ora de religie incit impresia generala e ca aceasta e cea mai mare problema a Romaniei. O mobilizare fara precedent: de la BOR, una din cele mai importante isntitutii ale acestei tari, pina la jurnalisti de toate culorile si intelectuali de toate orientarile.

E.ON Romania a inregistrat un profit mai mare in 2014, dar la nivel de grup nemtii au consemnat cea mai grava pierdere din istorie

Profitul operational al E. ON in Romania a crescut anul trecut, in special datorita activitatilor de distributie, dar la nivel de grup, nemtii au raportat cea mai mare pierdere neta din istoria companiei, de 3,1 miliarde de euro.

Eugenie Bouchard a devenit cea mai invidiata femeie din lume

Si nu pentru ca ar fi castigat, asa peste noapte, un turneu de Mare Slem, ci pentru ca a schimbat mai multe mingi cu unul dintre idolii generatiei actuale.

FOTO Versailles-ul Baraganului, cea mai frumoasa cladire a Calarasiului, asteapta sa fie renovata

O bijuterie arhitectonica a Calarasiului, una dintre cele mai reprezentative cladiri ar putea ajunge o ruina, daca autoritatile nu intervin pentru a continua lucrarile de reabilitare. Renovat partial, Palatului Prefecturii i s-ar putea reda stralucirea de odinioara.

Liga Campionilor: Bayern - Sahtior 7-0! Cea mai grea infrangere pentru Mircea Lucescu, cea mai rapida eliminare

Bayern Munchen s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor, dupa ce-a transat clar partida retur cu Sahtior Donetk, scor 7-0! Cu vant rapid in pupa din partea unui arbitru scotian, echipa lui Guardiola s-a distrat cu oamenii lui Lucescu, fundasul ucrainean Kucker bifand cea mai rapida eliminare din istoria competitiei.

Cea mai buna ciorba de vita cu bors de casa

Daca nu tii post si vrei sa profiti de o bucata de carne pe care o ai in frigider, prepara cea mai buna ciorba de vita cu bors de casa.

Reactia lui Mircea Lucescu dupa cea mai grea infrangere din cariera lui. Credeti ca a uitat de arbitri?

Bayern - Sahtior s-a terminat 7-0, pecetluind cea mai drastica infrangere din cariera de antrenor a lui Mircea Lucescu.

Ponta le-a spus investitorilor britanici ca avem la est un mare urs, care face rau multor state, dar ca Romania este cea mai stabila din regiune

Premierul Victor Ponta i-a asigurat pe investitorii britanici ca, desi la est este un mare, mare urs, care face rau altor tari care incearca sa se dezvolte democratic, Romania ramane cea mai stabila tara din regiune in care se poate investi, seful Guvernului amintind ca in acest an va reduce TVA.

Cristian Mungiu a obtinut cea mai mare finantare la concursul de proiecte CNC: suma de 1.910.000 lei

Cineastul Cristian Mungiu a obtinut cea mai mare finantare, de 1. 000 lei, la cea mai recenta editie a concursului de proiecte cinematografice organizat de Centrul National al Cinematografiei CNC), pentru titlul Fotografii de familie, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )