Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vintu si Liviu Luca, trimisi in judecata pentru spalare de bani si delapidarea Petromservice.

România Liberă România Liberă,
Vintu si Liviu Luca, trimisi in judecata pentru spalare de bani si delapidarea Petromservice.

Sorin Ovidiu Vintu, Liviu Luca, Octavian Turcan, fostii directori ai Petromservice Gheorghe Supeala si Zizi Anagnostopol au fost trimisi in judecata pentru spalare de bani si delapidarea companiei, prejudiciul produs fiind de peste 83,5 milioane de euro, scrie Mediafax. Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie au dispus trimiterea in judecata a lui Sorin Ovidiu Vintu, Liviu Luca, Octavian Turcan, Sorin Mihai, Ioan Bohalteanu, . continuă pe România Liberă

S.O. Vintu si Liviu Luca, trimisi in judecata pentru spalare de bani si delapidarea Petromservice. Care era circuitul banilor si cine erau beneficiarii finali

Sorin Ovidiu Vintu, Liviu Luca, Octavian Turcan, fostii directori ai Petromservice Gheorghe Supeala si Zizi Anagnostopol au fost trimisi in judecata pentru spalare de bani si delapidarea companiei, prejudiciul produs fiind de peste 83,5 milioane de euro, anunta Mediafax.

Sorin Ovidiu Vantu, trimis in judecata pentru spalare de bani si delapidarea Petromservice

Sorin Ovidiu Vintu a fost trimis in judecata in dosarul Petromservice. in acelasi dosar vor fi judecati si Liviu Luca, Octavian Turcan si fostii directori ai Petromservice Gheorghe Supeala si Zizi.

Sorin Ovidiu Vintu si Liviu Luca, trimisi in judecata in dosarul Petrom Service

Sorin Ovidiu Vintu si Liviu Luca au fost trimisi in judecata in dosarul Petrom Service, in care sunt acuzati de spalare de bani si delapidare. Potrivit DIICOT, conducerea sindicatului angajatilor SNP Petrom.

Vintu si Liviu Luca, trimisi in judecata pentru spalare de bani si delapidarea Petromservice

Sorin Ovidiu Vintu, Liviu Luca, Octavian Turcan, fostii directori ai Petromservice Gheorghe Supeala si Zizi Anagnostopol au fost trimisi in judecata pentru spalare de bani si delapidarea companiei, prejudiciul produs fiind de peste 83,5 milioane de euro.

S.O. Vantu si Luca trimisi in judecata pentru Petromservice

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a fost trimis in judecata in dosarul Petromservice, fiind acuzat de procurorii DNA de crearea unui prejudiciu de peste 83,5 milioane de euro, transmit sursele de presa.

S.O. Vantu si L. Luca trimisi in judecata in dosarul Petromservice

UPDATE: Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a fost trimis in judecata in dosarul Petromservice, fiind acuzat de procurorii DNA de crearea unui prejudiciu de peste 83,5 milioane de euro, transmit sursele de presa.

S.O. Vantu si L. Luca trimisi in judecata in dosarul Petromservice

UPDATE: Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a fost trimis in judecata in dosarul Petromservice, fiind acuzat de procurorii DNA de crearea unui prejudiciu de peste 83,5 milioane de euro, transmit sursele de presa.

VIDEO. SECHESTRU in dosarul PSV: Un vas ce apartine lui Liviu Luca si peste o suta de imobile.

In dosarul Petromservice, Parchetul instantei supreme a pus sub sechestru asigurator pe o suta de imobile din Iasi, Bacau si Bucuresti, intre acestea fiind indisponibilizate si bunuri ale omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, iar lui Liviu Luca i-au sechestrat si o ambarcatiune, potrivit Mediafax. In rechizitoriul prin care oamenii de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, Octavian Turcan si Liviu Luca, dar si alte persoane, au fost deferiti justitiei pentru devalizarea societatii Petromservice, .

Dosarul Petromservice: O ambarcatiune a lui Liviu Luca si 100 de imobile, puse sub sechestru

Parchetul instantei supreme a pus sechestru asigurator pe o suta de imobile din Iasi, Bacau si Bucuresti, si pe mai multe bunuri ale omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, iar lui Liviu Luca i-au sechestrat si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )