Libnet.ro
UNICEF

07:00

Violatoarea taximetristului din Tulcea, condamnata la 5 ani de inchisoare pentru tentativa de omor

B1 B1,
Violatoarea taximetristului din Tulcea, condamnata la 5 ani de inchisoare pentru tentativa de omor

Sexy-violatoarea taximetristului din Tulcea a fost condamnata la inchisoare. Judecatorii de la Tribunalul Tulcea au decis ca Luminita Perijoc sa execute 5 ani de inchisoare, cu executare, pentru tentativa de. continuă pe B1

VIOLATOAREA unui taximetrist din Tulcea, CONDAMNATA la 5 ani de inchisoare.

O femeie care a violat un taximetrist din Tulcea in vara anului 2012 a fost condamnata la 5 ani de inchisoare cu executare pentru tentativa de omor, conform B1 TV. Luminita Perijoc a fost acuzata de taximetristul Nicolae Vlad, in urma cu un an, ca l-a agresat si violat. Ipoteza violului a fost infirmata de procurori, iar femeia a fost scoasa de sub urmarire penala pentru savarsirea acestei infractiuni. Cu toate acestea, ea a fost trimisa in judecata pentru tentativa de omor, pentru ca l-a .

Femeie din Alba condamnata la 6 ani de inchisoare pentru ca a obligat o minora sa se prostitueze

O femeie in varsta de 30 de ani din Alba a fost condamnata la 6 ani de inchisoare pentru trafic de minori. Inculpata este acuzata ca a racolat o minora in varsta de 14 ani in scopul practicarii prostitutiei.

Femeia acuzata ca a violat un taximetrist a fost condamnata la 5 ani de inchisoare pentru tentativa de omor

Femeia acuzata ca a violat un taximetrist a fost condamnata la 5 ani de inchisoare pentru tentativa de omor. Luminita Perijoc va trebui sa achite si despagubiri morale taximetristului din Tulcea care a.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )